EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aidake smuutimasinat valida!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Õhtust!

Kuna koju oli kogunenud päris palju puuvilju, tahtsin täna smuutit teha. Kui tegemiseks läks, meenus, et eelmisel korral andis mu vana saumikser otsad. Mul oligi selline tavaline, ilma erividinateta. Ainult kann oli kaasas. Ma isegi ei mäleta enam kui vana see aparaat olla võis.

 

Nüüd mul on kindla peale uut masinat vaja. Suvi ju ka tulemas! Valikut on muidugi kõvasti ja mina olen siis see kits, kes jookseb erinevate heinakuhjade vahel :D

image
Ma isegi ei suuda otsustada millist tüüpi masinat ma tahaks. Kas lihtsat kannmikserit või  saumikserit, millel on kaasas hakkija. Jube mõnus oleks sellega nt sibulat hakkida, mul vana sibulahakkija läks juba ammu katki.

Või hoopis midagi sellist, millel on vahustaja kaasas. Sest noh, mu tavaline vahustja hakkab arvatavasti kohe katki minema. No mis tast ikka tahta, sai ju teine 8a tagasi Tallina kolides ostetud ja kõigest 149 krooniga. Ma olen seda väga-väga palju kasutanud, isegi alus ja kauss on tal kaasas.

image
Vaatasin ka riivijatega varianti. Samas ma mingit väga suurt monstrumit ei tahaks. Tööpinnale ilu jaoks ma teda niikuinii ei paneks, peale igat kasutuskorda pistaks kappi. Kohviautomaat röövib tööpinnalt niigi pea poole ruutmeetri jagu väärtusliku pinda ja teist monstrumit ma enam välja ei kannataks.

Põhiliselt mul oleks vaja saumikseri osa. Sibulahakkija oleks päris hea, aga seda tööd jõuan ka käsitsi teha. Paljukest ma neid sibulaid ikka söön, eksole! Tavaline vahustaja on mul hetkel olemas, aga nagu mainitud, annab ta kunagi kindlasti otsad. Riiv ja viilutaja pole väga olulised, samas, kui nad olemas oleks, kasutaks vast ikka.

Ja tegelikult on niikuinii nii, et kui üks korralik erinevate funktsioonidega aparaat osta, siis pärast mõtlen, et issand, kuidas ma küll varem sain ära elatud. Nagu ikka nende mugavustega - inimene harjub nii kiiresti ja ilma ei saa hakkama :D

Aidake mul valida! Soovitage! Milline teil on või millisest unistate? Pildid on mul siin täiesti illustratiivsed ja nende vahel ma ei vali, need on lihtsalt erinevate mudelite näited. Hinnad on Euronicsist.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Aidake smuutimasinat valida!