EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Garnier Micellar Cleansing water

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei Hei!

This cleansing water has been out now for a while and already i have heard so many good reviews on it.This is my second time using this kind of cleansing water and back then that water didn't impress me that much and also broke me up a little.

image

This micellar water is suitable for all skin types,Removes make-up on your eyes,lips,and face. Unfortenatly  it does not remove waterproof mascara.Regular mascara comes off nicely,i didn't have to rubb massively and it didn't irritate my eyes. Face make-up also comes off nicely and my face was fresh and clean and i didn't need to rinse after.I didn't have that tight feeling ,but i still wanted to use a cream after.Luckily so far my face loves it.It hasn't breaking me up or anything else.What i also love is that it does have a very faint light smell and it is quite pleasant and not really noticeable when using it on your face.The bottle is huge-400ml and you can get it up to 200 uses of it.:)

image

See antud Garnier mitsellaar puhastusvesi on saadaval juba mõnda aega.Mina soetasin selle Selverist mingi hetk soodukaga 5€ ,tavahind jääb kuskil 7€ kanti.Tegemist on puhastusveega,mis on mõeldud kõikidele nahatüüpidele,eemaldab see meigi nii silmadelt,näolt ja huultelt,samal ajal nahka rahustades.Pärast ei pea isegi üle loputama,vot nii puhtaks teeb see näo!;) Ripmsetušši eemaldab ta ideaalselt,ei pea palju nühkima ega hõõruma.Silma sattudes ta ei ärrita.Veekindlat tušši ta aga maha ei võta paraku.Näolt saab meigi ka ilusasti maha aga mind häiris see ,et mul kulus neid vatipadjakesi nii palju,sest need padjakesed on ju nii kuramuse väiksed.Loobusin siis ja kasutasin vett ainult silmadel.Siis aga avastasin Prismast need suured kandilised vatipadakesed. Wuhuu ma ütleks!:) Nüüd läheb mul ainult kolm padjakest ja terves mu nägu on puhas!:) Nägu ei jää kiskuma aga kreemi oleks siiski vaja. Lõhn on antud tootel selline hästi hästi õrn,isegi olematu ma ütleksja täitsa meeldiv ja ei ole tunda puhastamise ajal.Lisaks sellele on pudel nagu hiigelsuur-400 ml ja sellega peaks läbi ajama lausa 200 kasutuskorda.Seega mina soovitan kindlasti sellele veele pilk peale visata!:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Garnier Micellar Cleansing water