EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Celebrating - Gotthard Residences

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 

Nagu ma eile mainisin siis tänase öö veetsime sellises vanalinna õdusas hotellis nagu Gotthard Residences (LINK). See oli niiii mõnus! Kogu pakett maksis u 55€ kahe inimese kohta. Hinna sees oli siis majutus kahele, kahekäiguline õhtusöök Olevi Residence restoranis (söögiks siis karbonaad ahjukartuli ning seenekastmega ja magustoiduks pannkoogid jäätisega. Hinna sees oli ka kaks klaasi veini). Hinna sees oli veel VIP pääsmed klubisse teater + tervitusjoogid ning hommikusöögi buffee. Sellise hinna eest pole üldse paha eksju? Taolised pakkumised otsime alati välja kahest kohast.. http://www.booking.com või http://www.kingitus.ee. Esimesest neist leiab vahel väga soodsalt üürikortereid mida üheks ööks üüritakse (vahel lausa 10 euro eest)! Mõnus võimalus rutiinist välja astuda ja selle peale mitte väga palju raha kulutada.

 

image

image

Hotell ise oli ilus, puhas ja igati tiptop! Asukoha mõttes samuti suurepärane ja tõesti.. Ühtegi halba sõna öelda ei ole!

Hotelli jõudsime nii umbes kella nelja paiku  ja kuna meil oli õhtusöök alles kell 21.00 siis otsustasime kinno minna. 17:15 hakkas 50 shades of gray seanss coca-cola plaza Alecoq sviitis. See oli meie mõlema jaoks esimene kord seal. See oli niii mõnus! Ruumi oli palju, see baar ja eraldi lounge on ju suurepärased! Oleksime lootnud, et selle hinna eest on näiteks üks kokteil hinna sees aga seda ei olnud. Samas üks kord aastas võib minna küll! 

Film meile mõlemale meeldis. Mina olen kõik raamatud eelnevalt läbi lugenud aga Kristo ei olnud. Ma küll ei ütleks, et ma kuidagi pettunud olin. Mulle näitlejad meeldisid ja see on ju elementaarne, et filmiga ei saagi nii hästi neid emotsioone edasi anda kui raamatuga. Seal annab inimese kujutlusvõime lihtsalt nii palju juurde!

image

Tegelikult tutvusime me 23.02 aga kuna me sellel päeval korralikult tähistada ei saanud siis lükkuski see seekord nädalakese edasi. Õigel päeval ööbisime Kristo vanemate juures, kuna nad olid reisil Andorras ja keegi pidi nende kiisukestele kaa süüa andma. Ülejäänud ööd ööbis Kristo seal ja mina kodus. Pidime end loomade vahel kuidagi sõbralikult ära jagama :)

Tegime kaminasse tule ja Kristo kinkis mulle sületäie liiliaid! Nii umbes kümme liiliat ja kokku 35 õit. See on võrratu kui kaua nad vastu peavad. Nad on mul siiani vaasis ja imelilusad! Täna on juba esimene märts! Juu siis ikkagi armastusega kingitud :)

image

Mina teadsin juba pikka aega ette mida Kristole kingin.. PS4 + fifa 15. Oooooh seda rõõõõmu! Boys will be boys!

Kristo kinkis mulle fotoshoodi Annika Pihlaku fotostuudios. See oli kaa nii tore. Kristo käis kusjuures esimest korda ja tal tuli väga hästi välja! Mu meelest on ta üldse imelise naeratusega väga fotogeeniline mees!

image

Vasakul pildil meenutab ta mulle natuke Edward Cullenit.. Sorri beib :)

Üks osake kingitusest on tema poolt veel saladuses hoitud. See on seotud ühe mu pildiga mille seal tegime. Mul pole õrna aimugi mida ta sellega teha kavatseb. Põneeev!

Aga ongi tänaseks kõik.. Ilusat pühapäeva kullapaid!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Celebrating - Gotthard Residences