EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Dinner @ parents' house

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna oli hea päev! Sõitsime juba hommikupoole emaga Tartusse ning nägin esimest korda oma vanema õe uue korterti ära. Jõime kohvi ning sättisime ennast valmis ning liikusime siis kesklinna, kus me paar tiiru poodides käisime. Tagasiteel peatusime veel natukeseks õe juures, sain oma armsa väga palju õetütrega mängida :) . Super hea meel oli, et terve päeva sain terve päeva koos oma õe perega veeta, keda nii harva näeb. Õhtuks jõudsime tagasi koju, et veel õhtusöök valmistada ning laud katta, sest ootasime isa koju. Õhtusöögiga tähistasime nii tänast Eesti Vabariigi sünnipäeva kui ka isa tulevast sünnipäeva. Super armas õhtu igal juhul. Nüüdseks olen juba neljandat päeva siin Jõgevamaal ja kuigi mul on hea meel vanemaid näha ja nendega koos olla, siis ootan ikkagi juba homset, et saaks tagasi Tallinnasse meie oma koju ja Marko juurde. Puhkus on siiani olnud super!

 

/ Today was a great day! We headed off to Tartu with my mom at almost 12 o'clock and I got to see my older sister's new apartment for the first time. We drank coffee and got ourselves ready to head downtown. Did some shopping and then had lunch at my sister's place. And I also got to play with my niece a lot, she's just so sweet. I was so glad that I got to hang out with my sister's family all day. When we got back home, we cooked dinner and then set the table ready for dinner. Today we celebrated my dad's upcoming birthday (and he also came home today from work) and Estonian Independence Day. All together the evening was really nice. It's already my forth day here and altough I love spending time with my parent, I can't wait for tomorrow to go to our Tallinn home and see my love. My holiday has been super great so far!

image image image 

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Dinner @ parents' house