EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

The hair is the richest ornament of women ~ Martin Luther

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma vist ei olegi Teiega oma juukselugu jaganud. Võin vist käsi südamel öelda, et iga juuksuri õudusunenägu on see, kui süsimustade juustega neiu end kiiresti blondiks tahab saada. Nii oli ka minuga. Väga lihtsal põhjusel.. Olen pisikesest peale tegelikult ju heledapäine tüdruk olnud! Nii umbes kuuendas klassis otsustasin oma juuksed alt tumedaks värvida. Sellest järgmine samm tuli jube seitsmendas klassis kui end üle pea tumepruuniks lasin värvida. Sellest ajast peale olen olnud uhkusega brünett. 

 

image

image

Olles tegelikult blondide juustega brünett, on väljakasv minu meelest eriti kohutav. Kui see liiga nähtavaks muutub, siis juukseid patsi pannes tundsin ennast nagu pooleldi kiilakas. Anyone with me? Täpselt sellepärast otsustasin, et ma enam ei jaksa iga kuu oma juukseid värvida.. Nii algaski tee tumedast heledaks. Minu esimese triibutamise viis läbi Liina (LINK). Esimene kord erilisi tulemusi ei andnud. Ma olin ju peaaegu SÜSIMUST! Teist korda triibutasin juba järgmisel päeval oma juuksuri juures. Oh god why? 

Kolmandal korral olin juba väheke targem. Jätsin triibutamise vahele nii umbes natukene rohkem kui kuu. Läksin uuesti Lauri juurde, kordasime protsessi. Nüüd olin tulemusega juba päris rahul. Juuksed küll murdusid ja olid kuivad.. Aga ma olin juba peaaegu blond (miks ometi naised teevad endagi nii?). Neljandas kord oli nii umbes kahe kuu pärast. Vahepeal toitsin oma juukseid järjepidevalt oliiviõliga ja püüdsin kuumtöötlemisest hoiduda. Olen aus.. Mitte just kõige edukamalt.

Kuna olen sündinud lokkidega (tänu issi blondile mikrofoni moodi soengule) siis ei ole ma neid kunagi eriti sallinud. Päris lapsena need nii väga välja ei löönud.. Kui hakkasin juukseid kahjustama, tõmbusid ka juuksed  rohkem lokki. Tänasel päeval on minu lokid sellised nagu esimesel pildil. Seal olen ma õrnalt, õrnalt oma juukseid ainult kamminud ning juuksed on loomulikult värske õhu käes kuivanud. Te peaksite mind nägema peale merevees ujumist! Jõhker!

image

Neljandal korral triibutas minu juukseid Lauri asemel Martin Noa Gross. Lauri rändas ju Austraaliasse ära ning usaldas mind Martini kääride alla. Neljas kord oli suur viga! Mitte, et Martin oleks midagi valesti teinud.. Ta on suurepärane! Lihtsalt mu juuksed andsid alla. Minu ilusatest pikkadest ühepikkustest juustest polnud midagi enam alles. Pealmised juuksed on murdunud väga, väga lühikeseks ja juukseotsad lõhenevad kahte lehte. Nii umbes täpselt 4cm pikkust olen kindlasti kaotanud. 

Sellest päevast alates võtsin vastu otsuse, et juuste sirgendamine ja föönitamine tuleb nüüd mõneks ajaks kõne alla vaid väga erakorralistel juhtudel.. Lokid teevad mind küll väheke ebakindlaks, aga pole midagi teha. Tuleb nüüd kannatada!

Milliseid pööraseid otsuseid olete Teie oma juustega teinud? Kuidas oma juuksed taas ilusaks saite?

PS! Sorrii, sorri, sorri kirjavigade pärast.. telefonist blogimine pole pooltki nii lihtne!

Päikest!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis The hair is the richest ornament of women ~ Martin Luther