EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

GOOD DAY

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ärkasin täna pool 7 üles, et hommikul Liinaga kokku saada. Jube mõnus oli juba kell 9 kodust lahkuda teades, et terve päev ootab veel ees. Saime palju juttu räägitud ja isegi natuke Liina juures istudud. Peale seda käisin veel linnas paari asja korda ajamas ning jõudsin ilusti enne ühte koju, et kiire lõuna süüa ja jõusaali poole jalutama hakata. Sellise ilusa ilmaga ei tundugi see 15-minutiline tee nii masendavalt pikk, eriti kui klappidest hea muusika käima panna. Igaljuhul nautisin ma seda päeva täie mõnuga! Nüüd juba vaikselt põen homse pärast, sest ees ootab hambaarsti külastus... Ja ma pole häbiväärselt kaua hambaarsti juures käinud. Ma kardan!!! :(

 

 

image
Jacket - River Island / Bag - Buduaar / Jeans - Bershka / Shoes - Walking / Scarf - New Yorker

image image image
 // Today I woke up at 6.30am already to meet up with my sister Liina. It was so good to head outside when it was still early morning and I knew that I have the whole day ahead of me. We had a good talk, took some pictures and I even got to stay at my sister's place for a while. Later I went downtown to do some stuff I needed and I was home before 1 o'clock (which was so nice!). Then had a quick lunch before the gym. And I have to say, this 15-minute walk doesn't seem so depressing with this lovely weather and some good music. Anyway, I enjoyed my day to the fullest! Now I'm here sitting and already depressing about tomorrow because I have to go to the dentist. It's has been wayyyy too long since the last visit.. And I'm sooo scared!! :(

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits GOOD DAY