EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tooted: Lumene Ultra Sensitive Niisutav ja Rahustav Näomask

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Lumene Ultra Sensitive Niisutav ja Rahustav Näomask

Sametiselt pehme näomask, tundlikule nahatüübile. Vähendab tõhusalt naha punetus, ärritus ja põletus tunnet. Nahk on peale kasutamist koheselt siidiselt pehme ja elastne. 

Soome mustikate ekstrakti ja keramiitide tehnoloogia niisutab,rahustab ja tugevdab nahka tõhusalt.

 

Toode on kliiniliselt tõestatud, et tugevdab naha enda mehanismi väliste ärritajate korral ning vähenab koheselt punetuse ja põletuse tunnet nahal.

Lumene Ultra Sensitiv Niisutav ja Rahustav näomask on väljatoodetud koostöös Soome alergia- ja astmaliiduga. Arvestades eriti tundliku naha vajadusi. Naomask on dermatoloogiliselt testitud ning on lõhna- ja värvaine vaba.

 

Kasutusjuhend:

Kasutatada 1-2 korda nädalas. Kanda maski peale õrnalt puhastatud näole ning üleliigne mask vattipadjakesega õrnalt maha tupsutada. Jätta mask peale 10minutiks.

 

 

 

Soomes müügil hästi varustatud kauplustes, Eestis kahjuks ei tea. 

Soomes hind Sokoses 14.90 Eurot

 

Arvustus:

Esimese kasutus korraga luegsin küll õpetuse läbi aga otsest tähelepanu ei pööranud. Panin paksu kihi maski peale ja ootasin siis 10 minutit :D Tagajärg oli punane ja põlenud nahk. Õnneks kadus see tunne ruttu ära. Esialgu mõtlesin küll, et see lendab otse joones prügikasti :D Aga siis ikkagi otsustasin õpetuse järgi ka proovida, ikkagi tegu ju "Ultra Sensitiv" tootega. 

Järgmine kord siis kandsin maski peale, eemaldasin õrnalt vatitupsuga üleliigse maski ootasin umbes 10minutit ja see järel loputasin KÜLMA veega. Sooja vett ei kannatanud. Ning lõpuks tupsutasin PEHME rätikuga näo kuivaks. Seekord tulemus oli parem:) Tõsiselt nahk jäi koheselet mõnusalt siidiselt pehme:) Selle tulemusega olin juba väga rahul. 

Aga ma ei mõista kui tegi on eriti tundliku naha tootega, kuidas see sai üldse minule sellise reaktsiooni teha. Nii siis soovitan toodet. Aga kui sul tõesti on eriti tundlik nahk siis pese kohe maha kui tunned, et punetama hakkab. Minul endal on normaalne nahk aga võibolla on siis minu nahas miski, mis lihtsalt selle maskiga ei sobinud. Aga jah kui korralikult liigne mask maha tupsutada ja külma veega maha loputada (mida õpetuses kirjas polnud) ei juhtunud midagi.

 

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli Tooted: Lumene Ultra Sensitive Niisutav ja Rahustav Näomask