EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Bag Organizer from Insjö

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain ühe päris vahva koostööpakkumise ning Insjö firma saatis mulle ühe nende kottidest. Tegu on siis nn "kott-kotis" esemega, mis aitab organiseerida koti sisu. Eriti kasulik neile, kellel pole kotis eriti sahtleid ning asjade ülesleidmine osutub selle tõttu väga keeruliseks. Saadaval on nii suuremad versioonid, kui ka väiksemad. Mina sain väiksema ning see sobib mulle väga hästi, sest kannan enamasti pisikest kotti. Hinnad on neil küll vägagi krõbedad, sest suurem koti organiseerija maksab 48 eurot ning pisem 38 eurot. Saadaval on suur valik erinevaid värve(piilu neid siin) ning koti juurde võib osta ka võtmehoidja(piilu siin), millega saab koti külge enda võtmed kinnitada, et ka nende ülesleidmine võimalikult lihtne oleks.

imageimage

 Kotil on ees üks knopkaga suletav suurem sahtel ning selle all kaks väiksemat sahtlit, mis on lahtised ning ühes neist on rõngas, mille külge võib võtmehoidja kinnitada. Tagumisel poolel on üks suur lahtine sahtel, kus on samuti rõngas, kuhu võtmeid kinnitada ning selle kõrval on üks kitsas ning üsna pikk sahtel, kuhu saab midagi joonlauataolist sisse panna(joonlaua tõin näiteks, et saaksite aru milline see umbes on :D)Nende all on kolm erineva suurusega võrguga sahtlit, kuhu saab panna midagi sellist, mis võiks näha olla. Kott ise käib lukuga kinni ning sees on ühel pool kaks suuremat sahtlit ning teisel pool palju erineva suurusega sahtleid. Kõik kokku on sellel kotil 20 sahtlit ning kui arvestada see sisemine osa kotist siis võiks isegi öelda lausa 21. Mulle tundub, et sellise koti organiseerijaga võib kotti mahutada veel rohkem asju, kui naine niisamagi kotti panna suudab. :)

image
image
Tegelikult võib seda ka lihtsalt kodus mõndade asjade hoiustamiseks kasutada, kuid eks see hind hoiab ikka tagasi, sest sellise raha eest niisama koju kotti vast ei ostaks, sest saadaval on kindlasti ka palju odavamaid variante. Muidu on see igati mugav ese ning kellel huvi tekkis piiluge kindlasti nende tooteid kodulehelt. :)

PS! Neile, kes soovivad midagi tellida on valentinipäeva puhul kuni 28.veebruarini tasuta saatmine, kui sisestad koodi PHVI9.

Kas keegi on Insjö toodetega juba kokku puutunud? Kuidas meeldivad? :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Bag Organizer from Insjö