EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Esimesed karikad!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Nüüdseks on lapsed vannitatud ja lahti kammitud. Pliksid istuvad põrandal ja nokitsevad oma Loom Bandsidega, mis neile täna lõpuks ostsin. Ammu olid ju tahtnud :D Ise punusin ka veidi, kusjuures väga tore käsitöö. Nüüd on nad nii hoos, et Kristella küsis, kas ta tohib hommikuni üleval olla :D Kuidas nad siis sellisteks murjamiteks said?

 

Täna osales "Tupsud"-e tantsurühm, kus lapsed on sügisest käinud, "Move Your Body" tantsukonkursil. Daisyl oli see esimene kord nii suure hulga publiku ees esineda. Kristella esines samal konkursil ka eelmisel aastal. Temal oli üritusest juba veidi aimu.

image

Pidime tund aega enne ürituse algust kohal olema, et soengud teha. Soengustiil oli tupeeritud juuksed. Et ikka võimalikult nukitsamehelikud välja näha. Algul mõtlesin, et kuidas ma kodus neid küll lahti kammima hakkan, aga polnud üldse nii hull :D

Ega Kristella väga tahtnud küll endale sellist soengut, soovis vist midagi glamuursemat. Lõpuks ta jäi muidugi rahule. Mitu korda pidi soengud ikka üle tupeerima. Juuksed vajusid koguaeg siledaks kuigi sai ka lakki pähe vihistatud. Eks nad muidugi jooksid omajagu ringi ja soengud said kõvasti vatti.

Soovijad said näole värvi ka. Daisy sai "mustuselaigud" ja Kristella suitsusilma, tema ei tahtnud näost must olla.

image
Tupsude rühm sai esimese koha! Kristella imestas küll, et kuidas, neil oli ju mitu korda sassi läinud. Aga teate, nad olid oma vanusegrupis ainukesed, mis viga siis esimest kohta saada. Järgmine vanusegrupp oli vist kolmanda klassi tüdrukud.

image
Kahjuks seekord konkursi lõpuni vaadata ei saanud. Lapsed hakkasid nihelema ja ei hakkanud teisi pealtvaatajaid häirima. Kristella oleks ilmselt lõpuni vastu pidanud, aga Daisyle ei pakkunud teised esinejad pinget. Ise ma muidugi oleks heameelega kõik ära vaadanud. Aga mis seal ikka.

image
Lapsed oma karikate üle väga uhked! Ja mina laste üle!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Esimesed karikad!