EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

♡Jutunurk♡

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei ! :)

Viimased päevad seda tapvat palavust on suutnud mu lõpuks ometi toast välja ajada ja järve äärde kihutada.

 

Ma olen alati ujumist armastanud, kuid tavaliselt ma ei viitsi, ei taha või on 1000 muud pakilist häda.

Nüüd võin ennast maa ja taevani kiita, sest lõpuks ometi olen ma suutnud käia 3 päeva järjepidevalt ujumas. Miks ma seda kõike nii tõsiselt võtan? Sellepärast, et ujumine on kõige parem spordiala üldse mis olla saab, sest sellega liigutad sa kõiki oma jäsemeid, veevool/lained masseerivad sinu keha(rasvkude), ning seetõttu väheneb tselluliit(mul pole seda palju aga ikka leidub kui tähelepanelikult otsida :D) ja üleüldse on see kasulik.

Minu ainus häiriv pisiasi ujumise juures on see, et ma kipun tihti peale niisama seal vees hõljuma ja solberdama, ning niisama totakat mängima(justnimelt, nagu väike laps -.-). Aga selle kõik ajan ma lihtsalt oma lõpmatu energia süüks, sest ma võin teha ükskõik mida, aga ma ei väsi ära ja sellest on väga kahju, sest teised on minu ümber juba ammu suhteliselt laibad kui mina ikka veel suure energiavaru käes vaevlen.

Oma päevad olen ma suuremas osas toas veetnud, sest väljas ei ole sellise kuumusega mitte kui midagi peale hakata. Täna üritasin päikest võtta aga sellest ei tulnud mitte midagi välja, sest ma ei suutnud ühe koha peal olla kauem kui 10 minutit(niikuinii mulle päike peale ei hakka, niiet suurt kurvastust ma selle üle ei tunne).

Õhtud veedan järve ääres, sest päevasel ajal pole mõtet sinna minna, kuna see rahvahulk on seal üpris ulmeline. Peale ujumist möllan oma kasvuhoones ja kastan tomateid, ning kui aega üle jääb vaatan kas mõni sisalik ka kusagilt välja hüppab(meil on neid seal terve pesakond). Eile õhtul oli näiteks nii, et kui mu kullake ukse lahti tõmbas, oleks talle peaaegu sisalik ülevalt pähe hüpanud aga vaesekene hüppas natukene mööda ja kukkus maha suure potsuga, loodan, et ta liiga haiget ei saanud.

Vot nii armsad nad mul ongi(üks otsustas pildistamise ajal silmad kinni panna)

image

Täna istusin mõnda aega meie terrassi(tulevase terrassi) klaasist ukse ees ja vaatasin niisama välja, kuni järsku lendas ukse juurde väike linnu poeg(lehelind) kes siis ühe koha peal oma tiivakesi sabistas ja õrnalt vastu ust lendas, et tuppa tulla(arvatavasti).

Kuumust ja päikest jätkub veel kauaks, niiet pidage vastu ja olge armsad :) !

Viitna järv. Asub meie kodust kõigest 5-6km kaugusel. Olen mitu korda mõelnud trenni suhtes sinna jala minna aga pole tahtmist sellise kuumuse juures :D

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge ♡Jutunurk♡