EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ujumismütsidest

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Tänasest algavad lasteaias paaril rühmal ujumistunnid. Ma ei teagi, kas ujumistund oleks selle kohta korrektne õelda. Igal-juhul hakkavad need olema igal neljapäeval ja kellaajaliselt poole viiest. Iga laps tuleb oma vanemaga. Loogiline ka, ega siis 2-3 õpetajat hakkagi korraga 40 last ujutama.

 

Mina olen üldiselt elevil, nagu ikka :D Tahaks näha ujulat, kus ma ise kooli ajal ujumas käisin. Noh, paljukest ma ikka käisin, rohkem istusin pingil või jooksin koos teiste mitte ujujatega väljas lume sees. Kui minu käest küsitakse, kas ma ujuda oskan, siis ma ütlen, et oskan. Viimasel ajal olen mõelnud, et tegelikult väga ikka ei oska küll. Või noh, kas võimet veepeal püsida, loetakse üldse ujumiseks?

"Koera" ujun ma päris hästi ja "konn" tuleb ka päris kabedalt välja. Aga vot see "krool", see pole minu jaoks. Kui ma pesulõksu ninna paneks, siis ilmselt tuleks ka see välja, sest teooria on mul hea :D Ma lihtsalt ei sa veealuseid liigutusi nii teha, et käega nina kinni ei hoia. Vesi läheb ju ninna! Ma ei kannata seda tunnet üldse. Võib-olla koos lastega saan isegi paremini ujuma õpitud? Aga see selleks.

Kuigi antud ujula on kilometraaži poolest kõige lähemal, pole me perega seal kordagi ujumas käinud. Ikka käime kaugel, või eriti kaugel :D Seda just seetõttu, et seal on üks bassein ja väiksemaid, väikelastele sobilikumaid mitte.

Tegelikult pidin ma üldse ujumismütsidest rääkima.
Selgus, et kindlasti on vaja ujumismütsi. Minu jaoks tuli see üsna üllatusena. Nii palju, kui meie oleme erinevates kohtades ujumas käinud, pole sellist nõudmist täheldanud. Kõik lasevad ilma mütsita ringi. Mõni on lausa pikkade lahtiste juustega. Aga noh, kui vaja siis vaja.

Kohalikust kaubamajast ostsin ühe "onesize" mütsi ära. Mõtlesin, et kodus proovime, kellele sobib, siis teame juurde osta. Sobis see müts tüdrukutele. Proovisin endale ka, aga tee mis tahad, ei sobi. Pähe läheb küll, aga mõne aja pärast hakkab see ära libisema. Oleks poisipea, poleks probleemi. Aga no ei taha ujumismütsi pärast juukseid ka lõikama hakata :D

Täna siis lähen ostan samasuguse mütsi veel Daisyle ka ja vaatan, et ehk ikka leian endale ka sobiliku. Kristellal on siis selline, silikonist:

image
Lasteaias vestlesin ühe emaga ka ujumismütsidest, tema oli oma lapsele riidest mütsi ostnud. Minul jälle üllatus, ei teadnudki, et ka riidest ujumimütse tehakse. Eks ma siis täna saan seda näppida, ehk peaks oma lastele ka taolise muretsema. Nimi tundub küll veidi rohkem keha ja juuste sõbralikum.

Igal-juhul, kui täna ma endale mütsi ei saa, siis loodan, et ujumisõpetaja pigistab selle koha pealt silma kinni. Ega mul sukeldusplaani nii või naa pole. Ja kui ei pigista, siis peab Timmo ise lastega ujuma minema, kuni 2cm juuksed, kui ma õieti mäletan, võisid ilma mütsita olla.

Ja kui nüüd keegi teab, millised mütsid sobiksid suurte pealistele, andke teda! Ega poes ju mütsi proovima hakka?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Ujumismütsidest