EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Snowy Estonia

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I really believe in my dreams, I don´t want to waste myself for things what takes my shine and energy away. I have to work a lot and it will be hard but I have to make everything work, because I really think that everbody should do be happy!

image

I know, you probably don´t understand me yet, but don´t worry I will tell you more when the time is right.

Also I have noticed that my blog isn´t so personal anymore, so I would like to change that a bit. I would like to show you more what I enjoy and do. Hopefully you like that idea? So today it´s more like chit-chat post with snowy photos from my home. Enjoy!

Üritan järjest hoogsamalt astuda enda unistuste suunas, kuna tunnen, et see aeg on läbi, mil alles mõtlesin enda elu üle ja nüüd on viimane aeg asuda reaalselt tegutsema. Tunnen, et kõik, mis mind tagasi hoiab tuleb kõrvale heita, milleks raisata enda energiat sellele, mis ei anna hingele midagi ja pigem võtab viimsegi alles jäänud sära silmist. Võib olla tulevad nüüd veidi keerulisemad ajad, kuid arvan tõesti, et riskijad joovad šampust ning lõppude lõpuks peaks iga inimene tegema seda, mis teeb just tema õnnelikuks.

Täna on keerulise jutu isu ja küll ma ühel hetkel räägin ka konkreetsemalt, kõigepealt peab samme hakkama astuma. Kevad on tärkamise aeg!

Lisaks olen märganud, et minu blogi on kuidagi üsna neutraalseks jäänud ehk kuidagi vähe on siin mind ja minu reaalseid tegemisi, mõtted on olnud lihtsalt hajevil. Püüan edaspidi rohkem tuua siia elu ja toimetusi, loodetavasti see idee meeldib ka mu lugejatele? Seega ongi ka täna rohkem juttu ja lihtsalt ühed mõnusalt lumised pildid, mis said tehtud nädalake tagasi, mil oli veel kohev vaip puid katmas. Nautige!

image image image image image image image image image image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Snowy Estonia