EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aita head teha! Ehk kiirem viis minna ja aidata :)

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Täna lisasin ma enda blogisse mõlemale poole küljeribale sellise pisikese ikooni, millel on kirjas aita head teha. Vasakul pool küljeribal on on natukene väiksemat sorti pisikese kiisuga pilt ja sellele vajutades jõuad otsejoones MTÜ Kasside turvakodu leheküljele, kus saab osta turvakodu tooteid(E-pood), ning osa sellest ostusummast(või terve ostusumma, infot selle kohta ei leidnud) läheb turvakodule, veel on lehekülje all annetustelefoni number millele helistades saab turvakodu toetada 2 €uroga.

Samuti on seal all kirjas turvakodu arveldusarve numbrid, kuhu saad endale sobiliku summa teele saata :) Teisel pool ehk paremal pool on kutsuga natukene suurem pilt millel vajutades jõuad sa kohe Varjupaikade MTÜ loomade varjupaigad leheküljele. Infot on seal palju, ning toetamisviise jagub samuti :) Sa saad minna panka ja sõlmida püsikorralduslepingu, mis tähendab seda, et iga kuu läheb sinu arvest automaatselt maha teatud summa mis liigub MTÜ Loomade varjupaika. Aidata saab ka läbi Ma armastan aidata annetuskeskonna, sa saad valida kas teed ühekordse annetuse, püsiannetuse või annetad sootuks oma preemiapunktid(Swedbanki kliendid). Kõige armsam on see, et sa saad hakata veebiperemeheks. Ühesõnaga sa valid omale välja lemmiku kellele annetad raha ja samuti saad valida mille jaoks sa annetad(toit, arstiabi, steriliseerimine jne.). Samuti saab ise viia varjupaikadesse vajalike asju(tekke, toitu, konserve, ussirohtu, kirburohtu jne.). Korraldada saab osta.ee-s heategevus oksjoneid, kus müüdud asja eest läheb raha loomade varjupaigale. Samuti nagu kasside turvakodul, on ka loomade varjupaigal oma väike e-pood (E-pood), lisaks saab veel kinkida loomadele heategu (Heategu). Iga heategu toob südamesse sooja ja naeratuse näole :)

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Aita head teha! Ehk kiirem viis minna ja aidata :)