EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kampaaniakleepsud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teate ju küll neid erinevaid toidupoekettide kampaaniaid? Ma üldiselt ei teagi, mida eelnevatel aastatel pakutud on, aga seekord võtsin Rimi kleepsukogumiskampaaniast küll osa.

Kuna lähim Rimi asub minust 50km kaugusel, siis palju kleepse kokku ei saanud. Ühesõnaga spetsiaalselt kleepsude pärast oste tegemas ei käinud. Timmo on mitu korda Rimist ilma kleepsudeta koju tulnud. Kui kleepsude kohta küsinud olen, siis imestab, et ma pole ju kunagi kogunud :D Aga seekord kogusin ja tuletasin talle järjekindlalt meelde.

 

image
Seekord oli Võimalik köögiriistasid soetada. Tegelikult kogumislehelt hakkasid mulle väga paljud komplektid meeldima, aga seekord otsustasin koogikahvlite kasuks. Võtsin kohe kaks komplekti, kuus kahvlit on ikkagi vähe, kui külalised tulevad.

image
Ma pole küll sellest brand-ist midagi kuulnud, aga ega ma kööginõude nimedest miskit tea ka kui aus olla. Ok, Villeroy and Boch-i ikka tean ja Tupperware`t ka :D image
Nüüd on üks korralik kook vaid puudu!

Mul on kolmandast lehest kuus kleepsu puudu, täna sain 4 tk juurde. Kui enne 31.dets veel kuus saan, siis võtaks vist juustunoad. Kuus kleepsu on iseenesest lihtne kokku saada, korra vaid toidupoes käia, aga Rimisse saamine on juba teine teema :D

Kas teie kogute/olete kogunud kampaania kleepse ja mida nende abil ostnud olete? Millised kleepsukampaaniad veel käimas on? Maximas oli vist Delimano??


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kampaaniakleepsud