EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas ma jõuludeks valmistun

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kes minu blogi Facebook`is jälgib, teab, et käbid olid mul mitu päeva tagasi ehete tarvis värvitud. Meisterdasin siis mõned ehted ikka ka. Tegin neid oluliselt vähem, kui algselt plaaninud olin. Jube mäkerdamine! :D Samal õhtul, kui istusin põrandal, käed liimised, ninasõõrmed värviauru täis ja ihukarvad sellest mõkerdamisest turris, astus kallis Timmo kodu uksest sisse: "Näe, ma tõin kuldset värvi ka, saad rohkem ehteid teha!" Ma ei õelnud midagi. Hingasin 10 korda sisse-välja, nagu kriisiolukorras peab ja tänasin :D

image
Et Timmo poes käimise vaev päris ilmaasjata ei jääks, kasutasin kuldset värvi okstest tähekeste tegemiseks. See oli veel julmem katsumus - kõik need pulgad tähtedeks liimida, ilma et ükski haru paigalt ei nihkuks...

image
Tähekesi oleks ma saanud kokku 6tk, kui kaks neist Daisy käes ISE katki poleks läinud. Ma ei hakanud neid kokku tagasi ka liimima. Teen seda mõni teine päev. Mul on plaanis oma närve ehete meisterdamises veel proovile panna. Ja no siis on üks liimimine.

Kuna värvitud käbisid sai päris palju ja ma kõigile ei hakka lipse ja paelu külge monteerima, panin osad neist niisama mõnda kohta kaunistuseks. Mõned käbid plaanin kuldseks ka teha.

image
Kõige pisemad käbid panin koos küünlaga vaasi sisse ja see kompositsioon on koos suhkrutoosiga kohviautomaadi kõrval. Sest noh, see sobib minuarust nii hästi selle suhkrutopsiga kokku.
Ma kohviautomaati pildile ei jätnud. See suur robustne jurakas ei sobi mu peene dekoreeringuga lihtsalt kokku :D image
Ühe suurema käbi panin suure küünlaga ja pisikeste diskopallidega vannitoa riiulile. Need pisikesed diskopallidest kuuseehted on ostetud Espakist 1€ karp, karbis 4 tk. Võtsin Võrust viimased kaks karpi ja need samad hõbedased alused ongi karbikaaned.

image
Päris mitu käbi sain panna koos jõulupirnidega pika vaasi sisse, mis läks meie magamistuppa. Selline mõnus romantiline valgus ka nüüd ühtlasi olemas. image
Tegelikult tahaks hirmsasti patareidega jõulutulesid, siis jääks see pikk juhe olemata. Kui keegi on kuskil sellist näinud, andke kindlasti teada, mu ema tahab ka!

Nüüd peaks veel lastetuppa ja elutuppa midagi kombineerima, kööki aknalauale ka. Kuusk tuleb meil samuti kööki...no tähendab, ise ikka toome :D

Ma olen üsna pika taibuga, Teil juba kodud kindlasti ammu jõulurüüs? 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas ma jõuludeks valmistun