EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Latest purchases

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõtlesin, et teen teile ülevaate, milliseid ilutooteid olen viimasel ajal varunud ning mis hetkel aktiivselt katsetamises või kohe katsetamisele minekul. Põhjalikuks ülevaateks on veel vara, kuid vähemalt näete, millised review´d lähiajal tulemas.


***
I´ll make you a short overview of my latest purcases, which are actively in use or which ones I´ll be starting to test. It´s too early for longer review´s yet, but at least you´ll see what kind of overview´s are coming in the nearest future.

Latest_purchases

CHI Farouk Royal Treatment shampoo, conditioner and hair oil

Alustan juuksehooldusvahenditest, mis hiljuti sai soetatud kuna juuksepalsam ja -õli said otsa. Uue šampooni, palsami ja juukseõli võtsin seekord CHI Farouk Royal Treatment sarjast, millega varem pole üldse kokku puutunud. Lugesin, et tegu on USA nr. 1 juuksehooldussarjaga, mis põhineb valge trühvli, pärli ning parabeeni- ja sulfaadivabal tehnoloogial. Eks testimise käigus saan teada, mida kõike head need komponendid teevad. Siiski tuleb tunnistada, et CHI volüümišampoon lõi mu küll peale esimest kasutamist pahviks: mitte kunagi varem pole ma peale šampoonitamist tundnud, et juuksed on nii pehmed ja siledad, et palsamit polekski vaja! Ja mul on ikka väga kuivad juuksed. Seega ääretult positiivne ülatus ning jätkan põnevusega seeria katsetamist. Hinnaklass: 18-25€.
***
I´ll start with hair care products which I bought first time in my life from CHI Farouk Royal Treatment range. It should be the No. 1 hair-care range in US which and is based on white truffle and pearls, is also sulfates and paraben free. After first try with this range I was actually very impressed: volume shampoo, which I used, cleaned my hair so gently and left them so soft and silky that I thought first time in my life: there is no need for a conditioner! Really, and you know that I have very dry hair! So first impressions are very good but for longer review I still take some time and get to know those products little bit better. Price: 18-25€.

Joik vaarika kehakoorija suhkru ja roosa saviga

JOIK vaarika kehakoorija suhkru ja roosa saviga on mul kasutuses olnud nüüd mõned nädalad. Tegu on minu täitsa esimese ostuga JOIK sarjast :) Jah, tõesti – varem pole ma ühtegi JOIKi toodet ostnud. Esmamuljed kehakoorijast on pigem positiivsed, sest see teeb oma töö korralikult ära. Siiski pean tunnistama, et kogu positiivne kuma, mis JOIK toodete ümber käib, oli mu ootused nii kõrgele ajanud ning need paraku ka ootusteks jäid: see konkreetne kehakoorija on siiski liiga tavaline. Hind: 9,20€.
***
JOIK raspberry bocyscrub with sugar and white clay has been in my use for couple of weeks now. Despite it´s Estonian cult product – made in Estonia by talented Estonian girls, it´s my first product from them. First impressions are good, it does it´s work very well, but still it´s quite ordinary compared with other similar products. Price: 9,20€.

Tigi Bed Head Small Talk

Tigi Bed Head Small Talk jõudis minuni läbi soovituse, nimelt otsisin viimistlustoodet, mis suudaks säilitada juustesse tehtud lokid hommikust õhtuni. Hetkel testin, lähiajal jagan oma kogemusi. Hind: 10,99€.
***
Tigi Bed Head Small Talk reached me thanks to a suggestion of a friend. Namely I was looking for styling product which would help to retain the waves/curls in my hair from the morning till the evening. I´m still testing those qualities, so longer overview will come in the future. Price: 10,99€.

Darphin soothing eye contour mask

Silmaümbruse maske pole ma varem üldse kasutanud, seega hakkan nüüd põnevusega testima Darphini silmaümbruse maski.
***
I have never used masks for eye area so I´m very excited to try out this Darphin soothing eye countor mask.

Darphin armatic renewing balm

Talv ja kuiv nahk, nii see toode minuni jõudiski – Darphin Aromatic Renewing Balm. Kasutada tuleb seda õhtul enne magamaminekut ning väidetavalt leevendab see naha kiskumistunnet ja kuivust. Proovime ära!
***
Winter and dry skin – answer is Darphin Aromatic Renewing Balm. At least it should be based on description. It´s used in the evening before bed time and it should relieve the dryness of skin. Let´s see!

Darphin Hydrating Kiwi Mask

Veel üks niisutav toode – Darphin Hydrating Kiwi Mask. Selle kohta olen palju head kuulnud, testin ise ka ära ja siis jagan oma arvamust.
***
Another moisturizing product – Darphin Hydrating Kiwi Mask. I have heard so many good things about it but I´ll test it my self now and share my opinion after that.

Collistar Wet&Dry matte eyeshadow

Collistari lauvärvi ostsin selle mõnusa tooni pärast – hallikas, õrna lilla alatooniga (nr. 24, Argilla). Eks see emotsiooniost oli, näis kas kasutusse ka läheb :)
***
I bought this Collistar eye shadow due it´s nice color – grey with very light purple undertone (No. 24, Argilla). Yeah, it was an impulse purchase let´s see if I´m really starting to use it or not :)

Batiste dry shampoo

Batiste kuivšampoon on teist enamikele juba tuttav, seega eraldi tutvustust ei vaja. Olen seda mõnda aega kasutanud ning see on ikka väga abiks juuksepesu edasilükkamisel ühe päeva võrra. Töötab eeskujulikult, st. juuksed tunduvad/näivad puhtad, kuid mis mulle ei meeldi, on see lõhn… See jääb Sinuga ikka kogu päevaks, mitte väga intensiivselt, aga piisavalt tugevalt, et lõhnapahvakas aeg-ajalt üle käiks. Loodan, et teised seda lõhna ei tunne…
***
Batiste Dry Shampoo isn´t new for most of you, so it doesn´t need long introduction. I have been using it for a while now and it helps to postpone hair wash for one day. It works very well – hair seem and feel clean after using it but what´s really annoying is the scent of the product. I stays with you for a whole day and despite it´s not very strong you still can smell it. Hopefully others don´t….

Collistar Talasso Scrub Anti-Acqua

Collistar Thalasso Scrub Anti-Acqua tekitas huvi oma põnevate lubadustega: väidetavalt peaks see kehast liigset vett väljutama, olema salendavate ja rasvu lõhustavate omadustega. Väga huvitav – ma pole jõudnud seda toodet veel kasutada, kui täna võtan ta kindlasti ette!
***
Collistar Thalasso Scrub Anti-Acqua raised my interest due it´s interesting promises. It should excrete water from body, have slimming and fat burning qualities. Very intriguing, I´ll try it today!

Saigi läbi see pikk jutt, tore et jõudsid lõpuni lugeda :) Kas oled ehk ise mõnda neist toodetest ise kasutanud? Tahaks väga Sinu kogemusi kuulda…

Have you used some of those products? What you think about them? All suggestions and recommendations are very welcome!

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Latest purchases