EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu 8 asja millega ma talvele rõõmsalt vastu astun

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Eks igalühel on teatud asjad mille ta endale enne talve saabumist soetab, siin on pisike nimekiri minu pisikestest vaja minevatest asjadest. Õnneks olen ma selline inimene kellel nahk külmaga kuivama ja lõhenema ei hakka, seega ei pea ma kunagi enne talve tulekut rõhku panema(ega hullunult seda õiget otsima) kreemidele. Niisiis toon ma välja ainult riiete seast need suured lemmikud(va. helkur).

 

Helkur

Lõpuks ometi jäi mulle endalegi meelde see väike imevidin ära osta ja jope külge riputada, siiani olen ma selle ära unustanud ja ilma selleta ringi jalutanud. Panen siiski teile südamele, kellel veel helkurit ei ole, siis palun muretsege see endale, sest päevad on lühemad ja pimedat aega on kõvasti kauem, ning seetõttu tehke autojuhtide elu natukene kergemaks(samas päästate ka enda elu) ja olge nähtavad. Veel praegugi leidub selliseid tegelasi palju kes ilma helkurita peaaegu keset teed pimedas ringi jalutavad. Ise soetasin endale helkuri K-rautast ja maksis see ainult 2eurot ja sente, värviks neoon kollane. Juba esimesel õhtul suutsin ma selle emale külla minnes ära kaotada aga no see leiti üles, ema naabrinaise soomekelgu küljest, ei tea kuidas see sinna külge sattus :D

image

Paksud sukkpüksid

On olnud neid aegu kus ma kõnnin talvel uhkelt retuusidega ringi aga nüüd on see kõik natukene teisiti. Enam ma ei kannata isegi niisama teksadega talvel ringi kõndida, sest jube külm hakkab. Ma ei tea, külmavares olen. Niisiis soetan ma endale alati kaks paari paksemaid sukkpükse, tavaliselt soetan ma need endale New yorkerist ja kusjuures täitsa okeid on teised. Muidugi võiksin ma endale suusapüksid osta, sest need on ju nii paksud ja soojad aga no, siis ma tunneksin ennast lumememmena ja igalepoole vast suusapükstega minna ei sobi. Tavaliselt on minu jaoks suur mõistatus see kui keegi tuleb vastu miniseelikus(külmal talvel kus väljas on -20 kraadi), õhukestes sukkpükstes ja siis põhimõtteliselt olematud poolsaapad jalas, ning tagatipuks jope mille alt pool selga paistab, no kuidas ta suudab?

Villased sokid

Nendega pole mul kunagi probleeme olnud, sest mul on nii armas vanaema kes hoolitseb selle eest, et mul varud otsa ei lõppeks. Praegusel momendil on mul kapis lausa kolm paari villaseid sokke. Ma ei kujutaks talve ette ilma villaste sokkideta, arvatavasti külmuksid mul jalad lihtsalt otsast ära.

Pika säärega ja paksu voodriga saapad

Valikut tehes vaatan ma alati seda kui pikk on saapal säär ja kui paks on vooder, ning kunagi ei puudu saabastelt kontsad(sest jalgadel peab ju soe olema, mis sest, et mul on jalas veel sukkpüksid ja villased sokid). Saapad pean ma alati ostma number suuremad, sest tihtipeale peavad need siis ka jalga mahtuma kui jalas on villane sokk.

image

Pikk kampsun

Minul on alati jäänud arvamus, et igalühel peaks olema kapis talvisel ajal üks mõnus pikk kampsun, mis selga mõnusalt soojas hoiaks. Täpselt samamoodi ei kujutaks ma ette oma elu talvel kui mul poleks seda mõnusat sooja kampsunit. Viimasel ajal olen ma üpris normaalselt hakanud riides käima ja seetõttu pole mul enam pikka aega esinenud neeruvaagnapõletikku ega põiepõletikku, mis on minu jaoks nii positiivne ja tore :)

Müts, sall, käpikud

On väga palju neid kes käivad mütsidega aga veel rohkem on neid kes käivad ilma mütsideta. Mina olen juba viimased kaks aastat mütsi eelistanud, sest mina ei suuda enam välja kannatada seda jubedat külma mis kõrvadele hakkab. Mütsi kandes ei kaitse sa ainult oma kõrvu ja pead peavaludest vaid kaitsed ka oma juukseid pakase eest, kui juuksed puutuvad igapäevaselt karmi pakasega kokku, siis nad hakkavad massiliselt kuivama ja lõhenema.

Käpikuid eelistan ma alati sõrmikutele, sest nendega on kätel palju soojem.

Sall on arvatavasti igal normaalsel inimesel kes ei taha kodus köha või muud hirmsat kurguhaigust ravida.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Minu 8 asja millega ma talvele rõõmsalt vastu astun