EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

5 näpunäidet kuidas leevendada põiepõletikku või see sootuks ära ravida

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Nüüd võib arvatavasti öelda südamerahuga, et kätte on jõudnud see külmem aeg. Kui üleeile kannatas veel enamvähem ilma kinnasteta õues ringi jalutada, siis nüüd enam kohe kindlasti mitte, sest terve tänase päeva oli õues maa härmas ja õhk külm, ning niiske. Tavaliselt hakkab külmade ilmadega aina sagedamini ilmuma see ebamugav põletik, põiepõletik. Ma võin südamerahus öelda, et oli ta siin mul vahepeal üpris krooniline, isegi suvel kui õues oli 30 kraadi sooja põdesin mina kodus põiepõletikku.

 

Tavaliselt saabki kõige ennem aru just nende näitajatega, et sind kimbutab põiepõletik: Sagedane wc külastamine ja valud urineerimisel. Siia toon ma nüüd paar näpunäidet kuidas põiepõletikku natukenegi leevendada. Tavaliselt alguses kui oled kohe põletikule jälile saanud ja see ei tundu nii hull olevat võib ise nii mõndagi selle jaoks teha, et see kaoks aga kui see pole näiteks mõndade tundide vältel kadunud, tuleks kohe kiiremas korras arsti juurde pöörduda, sest see võib levida õpris kiiresti neerudesse. Ütlen veel kord, et neid näiteid võib kasutada ainult siis kui sul esinevad õrnad valud, sest see näitab, et tegemist ei ole veel suure põletikuga ja on võimalik ise panus anda tervenemisele.

imageJoo palju vedelikku- Vedelikuna võiks tarbida pigem põieteed, jõhvika mahla, sest need on kasulikud üheaegselt sinu põiele, nii tervendavana kui ka bakterite väljutajana. Mida rohkem sa jood seda parem(ja valutum on wc-s käia).

imageHoia oma jalad soojas- veel parem oleks kui sa teeksid oma jalgadele soojaveevanni, sest see paneb vere liikuma ja ergutab keha.

imageKuumaveekott- Kõige parem on see asetada endale täpselt põie peale, sest see vähendab valu ja hoiab põit soojas, ning ei lase asjal hullemaks minna.

imageÄra söö happelisi toite- Happelised toidud kurnavad põie tegevust ja seetõttu aeglustub bakterite hävitamine ja välja uhtumine.

imageTarbi Ibumetiini- Tavaliselt öeldakse, et looduslik on parem aga vahest ei saa ilma keemia abita, parem on võtta üks Ibumetiin kui mitme nädalane antibiootikumi kuur. Ibumetiin on põletiku vastane ja vähendab palavikku.

Kui ei vea ja ei avasta nii ruttu põiepõletikku, siis tuleks kiiremas korras arstile minna aga enne arstile minekut ei ole soovitatav tarbida ravimtaime teesid, sest need muudavad uriiniproovi ja seetõttu ei anna uriiniproov korrektset vastust. Samamoodi kui sa pole kindel kas sul on ainult põiepõletik või on asi juba neerudesse liikunud, siis pole samuti soovitatav juua palju vedelikke, sest see kurnab põletikus neerud veel rohkem ära ja siis muutub põletik ainult hullemaks.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge 5 näpunäidet kuidas leevendada põiepõletikku või see sootuks ära ravida