EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Me Time TAG (emade moodi)

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna teen Me Time Tag-i, mis blogijate seas juba mõnda aega liikunud on. Mina teen seda emade moodi...või siis minu moodi, kuidas keegi võtta tahab. Küsimustiku muudan omavoliliselt.

 

1. Kunas sul on "oma aeg"?
Minu aeg algab siis, kui lapsed magavad. "Oma ajaks" ei loe ma seda, kui lapsed kõrvaltoas mängivad ja mina salaja internetis olen. Minu aeg algab üldjuhul peale üheksat.

2. Kuidas valmistad end "oma ajaks" ette?
Panen lapsed voodisse. Teen kõik vajalikud pesemistoimingud. Võimalikult ruttu, et muuks ikka ka aega jääb. Kui eriti hästi läheb, siis lapsed vannituppa mulle järgi ei tule. Vahel on neil nt vaja teada, mis hommikusöögiks saab, või kas ma ikka lähen päris kohe magama.

3. Mida kannad "oma ajal"?
Üldiselt olen hommikumantlis.

4. Kas ja milliseid ilutooteid kasutad?
Neid, mis pesemisprotseduuride juurde käivad. Alati kreemitan ka käsi, praegu on nad eriti kuivad ja see jätkub suveni.

5. Mida loed, vaatad või kuulad?
Telekat väga ei vaata, siis on operaatorid kohe platsis. Et miks mina võin kauem üleval olla jne. Kui ikka hirmsasti tahan midagi vaadata, siis seda ka teen. Muidugi siis pean neile üle rääkima, miks mina olen üleval ja nemad peavad magama.
Vahest vaatan mõnda filmi. Eriti meeldivad mulle ajaloolised filmid ja sarjad. Pühapäeviti on ka Sajandi Armastust, mida ma vahele ei jäta. Loen raamatuid, blogisi või vaatan mõnd YT kanalit.

6. Mida sööd/jood?
Oleneb isust ja loomulikult sellest, mida kodus parasjagu on. Vahel on teetass kõrval. Aeg-ajalt šokolaad või võileivad. Kui jõhker magusaisu on ja miskit võtta pole, siis segan kokku hapukoore, kakao ja suhkru...nii hea! Hapukoor on mul kodus alati olemas.

7. Lemmik küünal?
Ma pole end veel küünlapõletamishooaega häälestanud.

8. Lemmik e-pood?
"Oma ajal" sirvin ka netipoode. Lemmikud on Next, Amazon ja Asos.

9. Mida teed veel "oma ajal"?
Candy Crush Saga`t mängin ka vahel.

Kui lapsed väiksemad olid, siis üsna tihti kui nemad magama pandud, hakkasin mina hoopis koristama. Alati ei saanud ju päeval põrandaid pesta, lapsed tatsasid ja käputasid ringi.
Nüüd saan laste magamisaja täitsa endale pühendada. Milline luksus!

image
Täna käisin raamatukogus ka! Nüüd mõtlengi, mida ma õhtul tegema hakkan . Kas raamatuid või blogisid lugema. Lugemata blogipostitusi on mul viimastel päevadel vist juba 40 kanti kogunenud, aega on lihtsalt nappinud. List on muidugi sorteerimata, kõike ilmselt ei loe. Aga kõik need huvitavad raamatud.... eks pean siis mõlemale tegevusele veidi aega pühendama :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Me Time TAG (emade moodi)