EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

The warmest knitwear

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juba oma paar kuud tagasi (aeg ikka lendab!!!!) ostsin endale Zarast ühe mega mega mõnusa kampsuni. See on ausalt mu kõige soojem riietusese kapis ja isegi nende vahepealsete krõbedate ilmadega ei hakanud mul õues külm. Samas peab seda kandes ettevaatlik ka olema, et liiga palju ei rabeleks ja kiirustaks, sest muidu hakkab väääga palav :D . Aga mulle ta ikkagi meeldib ja ma loodan, et leian lähiajal võimaluse päeva"valges" ka mõned outfiti postitused ära teha. Ajasingi endale juba selle kampsuni kandmise tuju peale, aga õnnneks meil on nüüd kodus kamin ja ei pea mõtlema, kuidas ennast võimalikult väheste asjadega võimalukult soojalt riidesse panna :D . Seega, ma naudin täiega seda soojust ja varsti saabuvad magusat und, sest homme viimane nädala tööpäev! :)

 

image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits The warmest knitwear