EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Septembris&oktoobris tühjaks saanud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Näitan teile taas üle pika aja, missugused jumestuskreemid-dušigeelid-kehakreemid on vahepeal tühjaks saanud. Siin on terve hunnik tooteid, mis said tilgatuks septembri ja oktoobrikuu jooksul + natuke ka midagi augustist! :)

image


Maybelline Go Extreme ripsmetušš kollases tuubis ei meeldinud mulle üldse. Selle hari oli liiga suur, mille peale tuli liiga palju tušši, jättis liiga tükki. Üks suur EI. Seevastu Maybelline One by One ripmekas oli väga hea. Sellel oli mõnus hari, mis eraldas, pikendas ja andis ripsmetele tihedust. Mu ema sõbranna on aastakümneid töötanud iluvaldkonnas ning mulle iga aasta mitu suurt ja väga rasket kotitäit kosmeetikatooteid andnud. Kevadel sain umbes kümme jumestuskreemi, millest pooled testerid, pooled mitte. Armusin jäägitult nendesse kolmesse - Chaneli Lift Lumieri, Diori Nude ning Sensai jumestuskreemi. Paneksin need kolm samasse patta - loomuliku, aga keskmise (ehk ka "ehitatatava") katvusega ning püsivad ilusti õhtuni peal. Mulle meeldisid :)
Otsa said ka TheBalmi Sexy Mama puuder ja MaxFactori Creme Puff. Mõlemad olid päris head puudrid, küll aga on minu meelest Sexy Mama ülehinnatud nii hinna kui lõpptulemuse poolest. Ei ole ju midagi "nii" erilist?

image
Juuksehooldusvahenditest said otsa Batiste kuivšampoonid Original ja Fresh. Meeldisid, ostaksin veel! Organixi keratiiniõliga šampoon-palsam olid ilusa pakendiga, hea lõhnaga, niisutavad hooldusvahendid, aga ei midagi "elumuutvat". Seevastu Organixi argaaniaõli armastasin palavalt - kestis kaua, toitis juukseid, mõistliku hinna ja ilusa välimusega. image
Kaks kehakreemi Victoria`s Secretilt olid mõnusa lõhnaga ja ilusa välimusega. Üleüldse on mul VS kehatoodetega head suhted. Dove Summer Glow uus pudel on mul juba olemas ja kasutuses. Väga hea isepruunistav, mida on lihtne kasutada ega jäta ilmselgeid rante ega tüüpilist isepruunistaja lõhna. Possibility Peppermint Ice cream dušigeel oli jahutavalt piparmündine, aga kergelt ka magus. Tagant piilub kookosõli, mida olen kasutanud erinevat moodi ja peaksingi uue muretsema. Olen sellega teinud juuksemaske, kasutanud kehal nii niisutajana kui päikesekaitse eesmärgil ning sellega ka jalgu raseerinud.

image
Näohooldustooteid on omajagu. Metallkarbi sees on Lushi tahke seerum nimega Full of Grace. Rääkisin sellest lähemalt siin postituses(link). Meeldis, aga juba kolme nädala pärast oli see otsas. Värsked näomaskid Brazened honey ja Catastrophe cosmetic on mu lemmikud, mustikamask (alumine) on ennetav ja meemask juba probleemsele nahale. Soovitan, töötab! Breath of Fresh Air toonik oli väga mõnus, natuke "karm" s.t alkoholine, aga siiski hea. MACi fix+ olen pikemalt rääkinud siin ja siin. Jään seda kindlasti igatsema, aga kas ostaksin uue? Ei tea... Nivea pure&natural näovee ostis mulle mu noormees, kui käskin tal poest mingi toonik tuua. Noh, ega kohalikus poes pole ka väga suur valik, aga see üllatas mind positiivselt. Võttis meigi ülejäägid kenasti maha ning oli nahale õrn.

image
The Body Shopi E-vitamiiniga näokreem meeldis mulle ja mu emale.Jättis naha siidpehmeks ja justkui rõõsaks :) Collistari isepruunistajast kirjutasin selles postituses lähemalt. Meeldis, jään igatsema. Lumene silmakreem ei tekitanud minus mingit emotsiooni. See justkui nagu ei teinudki midagi? Refectocil keemiline kulmuvärvon paljude kosmeetikute lemmik ja minu oma ka. Ostetud Tradehousist, uus juba olemas.

Kas teie olete siit midagi proonud? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Septembris&oktoobris tühjaks saanud