EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Dove&Timotei arvustus

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi saadeti mulle korralik hunnik juuksehooldusvahendeid. Hoiatan juba ette ära - paljud ilublogijad said sarnased komplektid, niiet ei midagi uut! Või siiski... Dove tuli välja mitme uue sarjaga ning üks neist - Oxygen Moisture on teinud läbi testiproovi

image

image

Sain proovimiseks šampooni, palsami ja maski. Need lubavad ühteaegu nii niisutada kui pakkuda kohevust. Päris enneolematu, või mis? Tõesti, niisutas omajagu, juuksed tundusid siledad ja siidised, ka liikuvust oli rohkem, kuid ei midagi wow-kohevust :) Mis mulle aga üldse ei sobinud oli nende toodete lõhn. See oli kuidagi nii intensiivne tüüpilise parfüümi lõhn ja jäi juustesse pikkadeks tundideks. Igaühele oma, proovige ise järgi.

image
Oxygen moisture sarja mask oli oma tekstuuri poolest eriline. See on justkui vaht ja veel krõbisev vaht! Väga huvitav oli seda potsikust välja võtta ja juustesse kanda. Ka selle lõhn oli minu jaoks liiga tugev, veel tugevam kui šampoon ja palsam kokku.
Mulle meeldib selle sarja välimus ja idee pakkuda kohevust ning niisutatust, kuid ebameeldiv lõhn ning liiga pikk (ja üldse mitte tervislik) koostisenimekiri on minu jaoks üks suur EI. image
Sain ka testimiseks Timotei precious oilsi sarja palsami ja šampooni. Need meeldisid mulle aga tunduvalt rohkem kui eelpool toodud komplekt. Samuti meeldisid need mu elukaaslasele :). Ka koostis on palju nahasõbraliku, hind veel odavam ning lõhn meeldivam. Kiharad jäid tõepoolest niisutatuks ning mahe pähkliaroom on juba minu teetass :) image

Lõppu pilt mu juustest ja küsimus - kas olete neid tooteid proovinud?
Kas jäite rahule?

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Dove&Timotei arvustus