EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu trennist ja tervislikumast toitumisest

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Taaskord on pikk vahe jäänud minu viimasest postitusest. Seekord pean tõdema, et mul pole mitte mingisugust tarka põhjust välja tuua, sest viimasel ajal pole ma oma eluga eriti midagi tarka ette võtnud. Eks ma tegelikult söödan siin oma ägedaid linde ja surfan netis ringi, ning loen igasuguseid tarku asju igalt poolt aga no, liigutada ma ennast eriliselt ei viitsi. Samas ma pole kõike sinna maale jätnud ja oma trenniga olen ilusti sammu pidanud, isegi mu võhm on päris hästi arenenud, selle üle võib lausa uhke olla. 

 

image

Mina siin mõtlen alatihti loogiliselt, et kui ma teen trenni, siis peaks ikka lihased kasvama ja seetõttu peaks samuti kaalgi tõusma aga ei, minu kaal hoopis langeb ja see tekitab mulle omakorda paanikat, sest ma olen niigi 4 kilo alakaalus, ning seetõttu peaks hoopis oma kaalu kasvatama.

Ükskord öösel umbes kella ühe aeg mõtlesin ma pikalt ja laialt oma söömisharjumusi muuta, sest ma olen lihtsalt üks paras, vastik rämpstoidu ja suhkru fänn aga no nii ei lähe, sest õige toitumine on tugeva tervise alus ja tugevat tervist on mul vaja. Niisiis tegingi kõik ümber, küsisin spetsialistidelt nõu ja voilaa, sain oma uue menüü valmis(lasin veel üle kontrollida ja juurde lisada). Näiteks vahetasin ma musta tee rohelise tee vastu ja kolme teelusika suhkru asemel on nüüd ainult üks(mõne aja pärast tuleb sellegi asemele mesi). Igapäev joon 1,5 liitrit puhast vett ja siinkohal mainin seda, et see on minu jaoks paras pähkel, sest ma olen inimene kes ei joo peaaegu üldse vett, tavaliselt klaas vett nädalas. Neid näiteid on veel aga praegu piisab nendest. Oma uute reeglite järgi olen elanud juba nädal aega ja selle ajaga on asjad päris hästi läinud, mu näonahk läheb aina paremaks ja juba sellest mulle täiesti piisab.

Vaikselt plaanin siin endale jooksupükse(retuuse) ja hularõngast soetada aga ei tea millest alustama peaks. Viimasel ajal tunnen suurt vajadust hularõnga vastu, sest kõhulihaseid mina ei tee, kuna ma ei taha oma pihast ilma jääda ja seetõttu oleks targem endale hularõngas soetada. Pükstega on jällegist see asi, et kohe varsti on lumi maha tulemas ja vaevalt, et ma siis veel kusagile oma retuusides või üldse jooksma lähen. Joosta ma pole tegelikult kunagi eriti viitsinud, sest see on liiga tüütu minu jaoks, kuigi ümber Viitna järve on päris mõnus joosta, sest maastik on pehme ja see muudab jooksmise palju mugavamaks aga sellegi poolest on mulle alati rulluisutamine rohkem meeldinud. Jooksmine on aga jällegist palju efektiivsem.

Tegelikult peaks laskma endale üleüldse uue treeningkava koostada, sest vana jääb mulle natukene liiga lahjaks juba ja erinevad kohad vajavad vormimist ja uusi ülesandeid.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Minu trennist ja tervislikumast toitumisest