EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Macadamia//Juuksehari, juuksekamm ja õli.

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel ajal olen siia jõudnud väga-väga harva, kuigi tooteid millest rääkida on juba päris palju kogunenud. Vihmased ja külmad ilmad on mulle kehvasti mõjunud ning motivatsioon aina langeb. Loodan, et see kõik on peagi läbi ning olen taas tagasi. :)

 

Täna jutustan Teile aga paarist Macadamia tootest. Mul oli hädasti tarvis uut Macadamia harja, sest vana oli juba oma aja ära elanud. Kasutasin ka varasemalt sama harja, kuid nüüd otsustasin otsida mõne hea pakkumise ja tellida. Vaid harjaga ma ei piirdunud ning tellisin veel laiade piidega kammi palsami läbikammimiseks. 

image

Alustame aga harjast. Macadamia hari on painduvate harjastega ning sobib ka märgade juuste kammimiseks. Kuigi märgade juuste kammimine ei ole hea, pean mina seda kindlasti tegema, sest kui ma ootan juuste täieliku ärakuivamise siis on hiljem praktiliselt võimatu mu juuksed läbi kammida. Lubatud on, et hari väldib juukseotse lõhenemist, kuid see on minu arvates võimatu. Mitte ükski hari ei ole mul kunagi ära hoidnud juukseotste lõhenemist. Pead masseerib see hästi ning juuksepusadega saab ka päris hästi hakkama. Mulle see hari meeldib ning seetõttu ostsin selle ka teist korda. Kuna leidsin Levelzone lehelt pakkumise, kus saan 11.99 euro eest kaasa veel maski testri ning 10ml juukseõli olin müüdud. LINK. Minu arvates on see väga hea diil, sest esimest korda ostsin I.L.Ust vaid harja kallima hinnaga, kui siin terve komplekt. Kuigi pudel on üsna pisike jätkub õli pikaks ajaks, sest seda kulub väga vähe ning niisutatud saavad juuksed täiesti ulatuses(vältisin vaid peanaha piirkonda). Suuremat rõhku tuleks aga siiski pöörata juukseotstele. Lõhn on sellel õlil väga hea ning ka toime meeldis mulle. Juukseotste väljanägemine paranes ning juuksed olid tõepoolest rohkem niisutatud.Soovitan proovida, kes varem proovinud ei ole!

image
Nagu varem mainisin ostsin veel juukseharja palsami läbikammimiseks. Hari on samuti plastikust ning laiade piidega. See on tegelikult mõeldud juukseõli juustesse kammimiseks, kuid seda saab kasutada mõlemal otstarbel. Hari on niisutatud spetsiaalse vaiguga. Antud hari aitab samuti juuksepusadest lahti saada ning silub juukseid ja annab neile terve läike. Mingeid imetegusid see hari ei tee, kuid ega ma midagi taolist ei oodanudki. Harjaga on kerge juuksed läbi kammida ning ühtlaselt jaotada õli või palsam. Tellisin harja siit. Hinnaks on sellel 6.99 eurot.

Kui Teie olete proovinud mõnda neist toodetest siis andke kindlasti märku kommentaarides :) 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Macadamia//Juuksehari, juuksekamm ja õli.