EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

I wanna cry happy tears // iPhone post #13

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane päev pole kuigi palju kestnud, aga ikkagi on tunne, et üks super päev on kestmas. Vabal päeval on varakult üles tõusmine küll õudne piin, aga kui ma juba kell üks linnast kodu poole sõitsin, mõtlesin, et küll on hea, et nii vara asjad aetud sai. Igaljuhul on hetkel elus nii palju muudatusi. Ja suuri. Alustades sellest, et ma jätangi see kuu Sportlandiga hüvasti ja ütlen tere uuele töökohale. Ütlen ausalt, et ma olen õnnelik, et ma selle otsuse vastu võtsin, sest ma juba praegu tunnen, kuidas ma olen rahulikum ja palju kergem on olla, sest ei pea 24/7 muretsema oma müükide pärast. Täpselt ma veel ei teagi, millise koha kasuks ma nüüd otsustan, aga ma usun, et igal juhul on mul seal parem. Töövestlused käivad jälle täie hooga, aga ma saan hakkama! :)

 

image
1. happy selfie, that I didn't even know excisted // 2. fun time with Cätlin // 3. kissing my love // 4. enjoying the evening in Tallinn
image
5. bag full on stuff from Urban Kirbuturg // 6. another perfect evening with Marko // 7. went grocery shopping // 8. can't live without my green tea.. and croissaints
image
9. night alone - boredom // 10. watched some show on our little shopping-day // 11. enjoyed the view from Linnahall // 12. coffee and a croissant before my job interview
image
13. dressing up and taking pictures is the best thing to do on a day off // 14. i LOVE autumn


Teiseks suureks ja võib-olla isegi palju suuremaks muutuseks on Jõgeva korteri müük. Ma pole oma kodus poolteist kuud käinud ja kui ma lõpuks järgmine nädal Jõgevale jõuan, siis ongi minna vaid maale. Aga samas on mul ikkagi nii hea meel selle üle. Ma näen LÕPUKS oma vanemaid ja saan lausa mitu päeva perega koos olla, mis ongi minu jaoks hetkel kõige olulisem. Lisaks on hea meel seetõttu, et ma tean, kui palju see meid tegelikult aitab ja ilmselt on nüüd ka rohkem võimalust ehitamise jms tegelda. Veider mõelda küll, et alles suvel oli meie perel 3 täitsa oma kinnisvara ja nüüd ongi nendest 2 müüdud. Aga tegelikult on see ainult hea ja mul on tõesti rõõmus meel, eriti oma vanemate pärast. Ma isegi juba kujutan ette, kuidas ma nädala pärast koju jõudes lihtsalt nutma hakkan... sest mul on kõige üle nii hea meel.

Ja üldse on kõik kuidagi hästi läinud. Viimased vabad päevad on olnud niivõrd toredad. Markoga oleme nii mõnusalt aega veetnud ja eile täitus meil juba 2,5 aastat koos olemist. Alati tuleb naeratus suule, kui ma mõtlen, et mitu aastat sai unistatud, et jõuaks juba kätte see aeg, kus koos Tallinna elu elama saab hakata ja nüüd me reaalselt elamegi siin. Elame oma unistuses. Ja millegi üle pole nuriseda, sest elu on kuidagi nii kujunenud, et päeva lõpus mõtled ikka, kui õnnelik sa oled.

Palju sai nüüd positiivsust kirja ja ma loodan, et teil KÕIGIL on selline imeline sügis nagu minul siin. Tõesti see aastaaeg on siin kuidagi veel nauditavam ja annab nii palju rõõmu juurde. Mulle meeldib! :) Hoiame nüüd pöidlaid, et ma selle postitusega mitte midagi ära ei sõnunud! :D

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits I wanna cry happy tears // iPhone post #13