EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Juuste värvimine

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kevadel üritasin paaril korral juukseid heledamaks värvida. See muidugi väga hästi ei õnnestunud. Siis mõtlesin, et lasen igasugusel värvil üldse välja kasvada. 7-8cm siis kasvatasin. Lõppkokkuvõttes olid mu juuksed kolme sektsioonilised. Otsad olid tumedad vanast ajast, keskmine osa oli heledam ja juured jälle tumedad, ehk minu loomulik toon. Otsustasin siis värvi veidi ühtlustada ja valisin poest välja oma loomulikest juustest paar tooni heledama värvi. No teadagi neid poe värve - alati on nad tumedamad kui pakil oleval modellil.


Minu ema valib omale juuksevärvi alati modelli ja tema soengu järgi, et kui on ilus modell, siis läheb paremini kaubaks. Ei tea kas kellegil on veel selline kiiks? :D

Välja valisin Palette meepruuni, ehk H6. Hais oli peaaegu tappev! Värvisin siis ammoniaagi aurude põhjustatud pisarate voolates juukseid - ilu nõuab ju teadupärast ohvreid :D Kunagi värvisin Garnieri värviga, mille hais oli küll leebem, aga konsistents oli vedelam ja värv tahtis hirmsasti pritsida.
 
Tulemusega jäin tegelikult rahule, nõks mu oma juustest küll tumedam, aga võib-olla läheb pestes heledamaks? Paki pildist ma ei hakka rääkima, sellist tulemust ma niikuinii ei oodanud. Need on vist esimesed no makeup pildid minust siin blogis. Kulmud värvisin ka üksiti kestvamaks. Kulmuvärviga loomulikult (Delia brown 4,0), mitte juuksevärviga

image
Ma ei hakanud oma rasvasest peast "enne" pilti tegema. Aga eks te olete mu juukseid enne ka näinud, kui mitte näost-näkku, siis ootd-postitustes.
Värv tegi juuksed hullult kuivaks, õnneks Avon Argaaniaõli maskiga ja Rich õlieliksiiriga on endine pehmus tagasi.

Aga ühe hea pildi leidsin küll!
Hallo, Poku!! Või hoopis halloo, Kosmos!! (Halloo, Harkjalga ei hakka mainimagi) :D :D Juustemass tundub igal-juhul kõvem kui kehamass :D Süsimust värv on pärit "tumepruun"-i värvi pakist.

image

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 


                                                                                 Merje



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Juuste värvimine