EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Joik, L´Oreal, Real Techinique, China Glaze, Figs & Rouge, Dove, The Balm, Oriflame,Timotei & Moekuulutaja

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Uusi tooteid on vahepeal päris suur posu kogunenud. Blogimine on viimasel ajal hõre olnud kurja haiguse tõttu. Nüüd olen veel ka kutsu-beebi emme ja see on peaaegu et sama vaevanõudev kui inimlapsega jahmerdamine. Teist ööd järjest iga kahe tunni tagant üles ärkamine ja õue tuiskamine on muutnud mu juba zombiks. Täna öösel ma arvatavasti löön kõigele käega ja kuivatan terve hommiku loike. :)  

 

image

Mul on nii hea meel, et JOIK on uudistoodete väljalaskmisega hoogu läinud.
Sain proovimiseks nende uue lahedalt kahevärvilise Metsamarjaseebi ja Jõhvika-mustsõstra näomaski, mis on purgis pulbri kujul. Kavatsen seda segada näiteks jogurtiga, saab kindla peale väga isuäratav.
image



Kui LOOKFANTASTIC.COM leht pakkus Real Technique pintslitele 30% soodustust ma pikalt ei mõelnud, sest olin seda viiest pintslist koosnevat komplekti ammugi endale soovinud. Kogu karp läks  koos 10% lisa-allahindlusega maksma umbes 17€ (tavahind 27€), mis on nende suurepäraste pintslite eest imevähe. Ma püüan kõikidest oma RT pintslitest ühe postituse teha ja rääkida, millised neist mulle eriti meeldivad.
image


BEAUTY PRO rõõmustas mind mõnusa lillakasroosa China Glaze küünelakiga, Figs & Rouge toonitud huulepalsamiga ja lahedas leopardimustrilises pakendis The Balm lauvärviga. 
image


DOVE tootevalikust ei ole ma peale isepruunistuva ihupiima muud proovinud. Kuna ma selle kreemiga olen väga rahul, siis ootan ka nende juuksehooldustoodete proovimist huviga. Aerosool deodoranti ei ole ma vist küll oma 10 aastat kasutanud, ausaltöeldes arvasin ma, et neid enam ei toodetagi, aga näe, täitsa olemas. :)
image


Koos Dove toodetega saadeti mulle ka TIMOTEI šampoon/palsam. Sellelt brändist ei ole mul ealeski ühtegi toodet olnud ja igasugune ettekujutus, mis see endast kujutab, puudub. Proovin ära ja saan teada. 
image


See L' OREAL' i Pure Reds kollektsiooni huulepulki ja küünelakke sisaldav karp on küll kõige kaunim saadetis, mis mulle eales saabunud on. Karbi sisuon  täpselt nii glamuurne, kui ma punast lehvi lahti sõlmides ette kujutasin...
image image


ORIFLAME  üllatab alatasa uute põnevate toodetega. Näiteks on uuenenud HairX Styling soenguviimistlusvahendite sari ja välja on tulnud tipptasemel nahahooldussari alla 30 aastastele True Perfection.  Saan ära proovida ka uue The One Triple Core huulepulga, mis on põnevalt kolmevärviline. Kuldses karbis on imearmsas pudelis Miss Giordani parfüümvesi.
image

Juba sellel reedel-laupäeval toimub Tartu Kaubamajas järjekordne MOEKUULUTAJA. Kavas on moeshowd, mustkunstietendused, avatud on pop-up pood kodumaiste disainerite värske loominguga. Kogu ajakava näeb SIIT, klikates Moekuulutaja posteril. Kaubamaja üllatas ka toreda kingikotiga, milles Wella tillukesed juuksehooldustooteid, imehästi lõhnavad Escada Joyful sämplid, Max Factor´i ripsmetušš ja The Body Shop´i huulepulk, mille üle mul eriti hea meel, ma ei ole varem TBS-i make-up tooteid proovinud.  image
image
Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

image
source

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

 

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Joik, L´Oreal, Real Techinique, China Glaze, Figs & Rouge, Dove, The Balm, Oriflame,Timotei & Moekuulutaja