EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Seppälä kosmeetika

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kevadel tuli SEPPÄLÄ välja päris oma kosmeetikasarjaga, mille valikust leiab  nii kehahooldustooteid, soenguviimistlusvahendeid, makeupi ja isegi kehaspreisid/tualettveesid. Varemalt sai nende kauplustest soetada teiste brändide ilutooteid, ainsana Eestis võis sealt näiteks leida Wet´n Wild´i, mis mulle hirmsasti meeldis. Aga mul on väga hea meel, et Seppälä otsustas oma kosmeetikaliini ajama hakata, sest esiteks näevad need väga lahedad välja ja teiseks on nende seas mõned väga toredad tegijad. 


image


The Ultimate Bronzing Powder / 02

Suvel kasutasin ma seda päikesepuudrit üsna sagedasti. Nüüd sügisel on see minu jaoks veidi liiga sooja/oranžika alatooniga, aga kui ei liialdada, siis saab täitsa ilusa suvise jume. Pakend on väga lahe, metalselt läikiv, kahjuks kipuvad sõrmejäljed selle kaant pidevalt kaunistama. Päikesepuuder ei ole täiesti matt, seepärast ei sobi see toode kontuurimiseks. Suuri säratükke karta ei maksa, näha on vaid õrna kuma, mis annab põskedele kantuna ilusa terve jume. Kellele meeldivad soojemad põsepunatoonid, need leiavad selle toote ehk isegi põsepunana töötavat. Mulle täitsa meeldib selle toote siidine tekstuur ja tulemus, seisma see karp mul igatahes ei jää. :)     

image image image

The Look At My Eyes Eyeshadow / 03 Beach & 05 Champagne

Seppälä lauvärvide karbid meeldivad mulle samuti väga - lihtsad ja lahedad. Puuder ise on veidi metallik ja kumab mõnusalt. Mõlemad toonid on mulle väga meeltmööda - Champagne sobib imehästi kulmuluule ja silma sisenurka, Beach aga paneb laugudele kandes sinised silmad kenasti särama. Kindlasti peaks nende lauvärvide all kasutama silmameigi aluskreemi, siis jäävad värvid intensiivsed ja püsivad ilusti, ilma kipuvad pisut pudenema ja võivad jääda jahused. 

image image

The Stay In Place Hairspray

Jällegi, väga mõnusa disainiga toode - must matt pisike pudel sobib hästi käekotti ja on käes mugav. Mulle meeldib, et lõhn on lakil tagasihoidlik ja see pihustab peene uduna - juuksed ei jää "märjad". Samuti ei muuda see juukseid kleepuvaks ega kõvaks. Hoidvus on lakil keskmine, saab täitsa ilusti lihtsamate soengute paigalhoidmisega hakkama, keerukamate kunstiteostega jääb arvatavasti jänni. :) 

image

The Today I Feel Fabulous Edt

Minu lemmik!!! Mul vajus ausalt öeldes suu lahti, kui ma selle pudeli karbist välja õngitsesin. Ei osanud oodata, et selline vahva pumba ja tutiga tegelane sealt välja tuleb, ahhetasin ikka tükk aega. Sellest ei oleks muidugi nii suurt rõõmu olnud, kui lõhn ise oleks vastumeelseks ostunud. Minu õnneks on lõhn täpselt minu teetassi - see on ühtaegu nii magus kui värske. Kahjuks ei leia ma Seppälä kosmeetikatoodete kohta netist mitte mingisugust infot ja mul ei ole aimugi, mida selle meeldiva aroomi saamiseks on kokku segatud. Kindla peale on selles pihuga lilli, kausike puuvilju ja paar pulgakommi, tilgake mett ka, mulle tundub. :) Lõhn muutub seistes veelgi meeldivamaks ja nii paari tunni pärast on lilleline noot eriti hästi tunda. Mulle meeldib!

image

p.s. Vabandust, et piltidel käed kriime täis - Dexteriga müramise tulemus. :) 


 ♥

image
Kas olete mõnda Seppälä kosmeetikatoodet juba proovida jõudnud?
image   

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Seppälä kosmeetika