EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veidi mu toitumisest

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna peeglist lähivaates oma näonahka uurides olin lausa kurb. Peaks ikka üritama uuesti toitumine käsile võtta. Ma teen seda umbes 5-10x aastas ja vastu pean heal-juhul ühe päeva, kui sedagi.
Olid ju just nisujahu ja suhkur need kurjajuured? Küpsetisi ja magusat armastan ma aga kõige rohkem! Kuidas ma saan neist loobuda?!

 

Selliseid juhuseid, kus enne poe uksest sisse astumist mõtlen: "ei ühtki jahutoodet ega magusat!" on küllaldaselt olnud. No ikka läheb meelest ära! See meenub kui saiake või shokolaad juba hambus on. Siis on lootusetult hilja. Tuleb kõik ära süüa. Parem kui kuskilt veel juurdegi saaks. Hea et vähemalt toidupood kaugel on.
Ilmselt mul pole piisavalt motivatsiooni. Iseloomust pole mõtet rääkidagi, see puudub täielikult.

image
Võibolla oleks asi lihtsam, kui mul oleks kaalu vaja langetada? Kuna ma söön kõike valimatult ja piiramata, sealjuures kaal ei tõuse, siis nagu polekski põhjust end tagasi hoida. Tsellulliidile meeldib ka kui ikka suhkru ja jahuga muudkui toidetakse :D Tsellukaga on muidugi see hea asi, et seda saab püksis hoida. Kuutkümmet lisakilo nii hästi ei varjaks.

Mõni ütleb, et endal peab kindel soov ja tahtmine olema, siis käib klõps peas ära ja asi läheb ludinal. Seda klõpsu jäängi ootama.
Võibolla oleks lihtsam, kui kõik päeva jooksul tehtud ampsud kirja panna, et hiljem rahulikult analüüsida.

Ma täielikult teadvustan endale, et tervislikult toitumine on enda jaoks vajalik. Uuringudki ju näitavad, et vähemalt 70% haigustest tulenevad toitumivigadest. Mitte et ma praegu haige oleks, aga kes teab mis vanaduses saab. Toitumine mõjutab isegi sündimata laste tervist, ka autismi seostatakse juba toiduga. Samas ma päris rämpsu(krõpsud, karastusjoogid, burgerid...) fänn pole. Vahel saab ka neid proovitud aga enam kõidavad mind siiski küpsetised ja magus. "Rämpsu" söömine on vist ikka hullem variant, eks?

Kas keegi teist on nisust ja/või suhkrust loobunud (või märkimisväärselt nende tarbimist vähendanud)? Jagage nippe ja aidake mind. Millega ma kõik need kommid, shokolaadid, küpsised ja koogikesed asendan?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Veidi mu toitumisest