EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: ärge sattuge reklaami ohvriks; etikett "puhas" ei pruugi olla see puhas, mida teie mõtlete

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teate mul polnud täna plaanis teile midagi postitada, aga ma olen lihtsalt nii pettunud ühes "looduslikus" tootes, mille eest pean teid kindlasti hoiatama. Oleks Facebookis alles veel grupp "ära osta saasta" oleksin selle juba sinna ammu postitanud, aga see kadus võluväel kuhugi, on kellelgi aimu?

 

Tavaliselt ma kosmeetikatooteid esmalt nurka ei viska, kui need mulle koheselet ei sobi, aga seda toodet olen nüüd kasutanud juba üle kuu ja see ikka ei sobi ja ei sobi ja on üks paras õudus ja jura.

Puhas Loodus alkoholivaba näovesi

image

Mis tootega on tegu?

Toniseeriv ja tasakaalustav alkoholivaba näovesi igale nahatüübile õhtuse puhastuse viimistluseks ja naha hommikuseks äratuseks. Õunaekstrakt silub nahka ja tugevdab tema loomulikke funktsioone. Piimavalgud taastavad naha seesmise tasakaalu normaliseerides rasunäärmete talitlushäireid ja naha niiskussisaldust. Veelindude sulerasva imiteeriv komponent aitab leevendada ärritavate puhastusvahendite mõju ning taastada naha loomulikku lipiidset kaitsekihti nahapoore sulgemata ja komedoone tekitamata. Igale nahatüübile.

No augustikuus Prismas "shopates" oli mul hädasti uut näovett vaja ja mõtlesin osta taas oma Garnieri viinamarjaekstraktiga näovee, aga kui selle kõrval seisis palju odavam sama toimega looduslik toode, siis ilmselgelt võite arvata, et ma napsasin kaasa looduslikuma variandi, esmalt seetõttu et pakkuda oma nahale vaheldust, teiselt et katsetada midagi uut ning hea lõhna, värvuse ning sõnapaari "puhas loodus" tõttu see minuni oma tee leidiski.

No see on nagu seebivesi. See vahutab nii mis hirmus ja "vee" moodi pole see kohe üldse. terve nägu on seebist manti täis ja peale "puhastust" jääb üks paks vahukiht peale ning nägu kleepub meeletult. Lisaks kõigele ei puhasta see üldse, kohe üldse mitte ning võite ette kujutleda, milline piin tekib siis, kui toode peaks silma sattuma. See on kohutav valu, kipitus, pisaratemeri ja veel 100 häda kokku. 

Ühesõnaga kõik hea, mis ma selle kohta öelda oskan on ilus pudel ja hea lõhn....

Puhas Loodus alkoholivaba näovesi on saadaval kõikides suuremates kauplustel hinnaga 2-3 eur.

Hindeks 2/10

On kellelgi veel olnud kokkupuuteid selle tootega, millised on teie kogemused?

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: ärge sattuge reklaami ohvriks; etikett "puhas" ei pruugi olla see puhas, mida teie mõtlete