EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

SNEAK PEEK

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Paistab, et selle tööelu kõrvalt on mul ikka päris raske regulaarselt blogida, aga üritan täna ühe portsu postitusi ette ära teha, et edaspidi sellist nädalapikkust vaikust vältida :D . Mõned postitused jäävad küll natuke naeruväärselt hiljaks, aga vähemalt on nad edaspidi siin blogis olemas.

 

Aga first things first - eile käisime Liina ja Getteriga pildistamas. Kuna Getter soetas omale natuke aega tagasi uue objektiivi ja tegeleb nüüd üha rohkem fotograafiaga, siis olime meie "modellideks" ja lasime kaameral oma töö teha. Tulemus oli ikka üllatavalt hea! Kõiki pilte pole me veel muidugi näinud, aga loodetavasti lähipäeval saame ka ülejäänud kätte. Praegu aga väike sneak peak meie shoodist. Loodame, et meeldib! :)

 Credits: Getter Sarv
image image image image
 PS! Reisipostitustega pole ka veel kõik, nii et pilte soojast hispaaniast tuleb veel :P .

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits SNEAK PEEK