EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Oriflame Love Nature Aloe Vera cleansing gel & scrub

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Oriflame has a new line called Love Nature and there are 5 different types of products for your skin: Hyrdating Aloe Vera Nourishing Wild Rose Purifying Tea Tree Restoring Grape Smoothing Camomille

 

image

I desperately needed something for my skin because it was on a really bad condition,i mean like really really bad.It was so dry and red and i knew that aloe will help and i have the real plant at home but it wasn't enough so i ordered this set which has a face cream and mask also.I have been using those two for a while now and i am totally in love.:)

Oriflame tuli välja uue sarjaga kuhu kuulub 5 erinevat näohooldus tüüpi:

Niisutav aaloe Toitev kibuvits Puhastav teepuu Taastav viinamari Rahustab kummel

Mina tellisin prooviks aaloe näopesugeeli ja koorija.Lisaks on saadaval ka mask ja kreem.See mis mu nahaga toimus ennem oli lihtsalt sajandi katastroof! Nii kuiv ja punane.Teadsin ,et aaloe aitab põletiku vastu ja kuna mul tegelikult on kodus päris poti aaloe ka olemas aga see ei jõudnud nii kiiresti kasvada kui mina teda seal kärpisin.Olen nüüdseks juba mõnda aega neid kahte toodet kasutanud ja mulle nii meeldib.Lust on kohe nägu pesta!:)

image

Cleansing gel is in a small bottle with a turn on / off cap.I personaly don't like those caps.pump version would be so much better.The gel itself is a little liquidy and it smells so fresh and good,i really love it.I wash my face twice at first-to get rid of all the make up and it really does remove even the mascara perfectly.It lathers up well on the second wash and you only need a small amount.After the wash,skin is so fresh and doesn't feel dry.Skin is soft and smells good:) I love washing my face now:) Also my skin is in a better condition-redness is almost gone and it isn't that dry anymore:)

Puhastusgeel on sellises pehmemas keeratava korgiga pudelis.Pumbaga versioon oleks parem, sest ma kohe üldse ei salli selle korgi peale/maha keeramist. Geel ise on läbipaistev,kergelt roheka alatooniga ja natuke vedela võitu.Lõhnab nii värskelt ja mõnusalt,mulle meeldib!:) Geel eemaldab ka  meigi korralikult,alguses eimese pesuga ei vahuta nii korralikult aga juba teise pesuga kui meik on ilusasti kenasti maas,läheb toode korralikult vahule ja tegelikult piisab ainult pisikesest tilgast,et nägu korralikult puhtaks saada. Pärast pesu on nahk pehme,ei kisu ja lõhnab värskelt.Minu näonahk on juba paremas olukorras-punetus on peaaegu läinud ja kuivi kohti enam pole.Mulle väga väga meeldib!:)

image
Face scrub comes also in a tiny little tube.It is a little more thicker and has small clear particules in it.They are noticeable only buy touch but not harsh on your skin.It leaves the skin fresh and clean and not dry.I use it twice a week and i am totally obsessed!

Koorija tuleb samuti maha keeratava korgiga.Välimuselt on ta natuke paksema koostisega ja sisaldab pisikesi terakesi ,mis on küll tuntavad aga nii õrnad nahal,et võib julgelt hõõruda,kartmata ,et liiga teed.Tulemuseks on väga puhas ,pehme ,särav nahk.Siiani pole mind veel ükski Oriflame koorija nii vaimustusse viinud kui seda on see. Nii mõnus!:)

image image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Oriflame Love Nature Aloe Vera cleansing gel & scrub