EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Our lovely little home

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nüüdseks oleme Markoga oma Tallinna korteris elanud natuke üle 2 nädala ja siinse eluga juba üsna harjunud. Täpsemalt paikneme Põhja-Tallinnas Pelgulinnas, mis jah, on üsna venelasterohke, aga õnneks oleme viimasel ajal üha rohkem eestlasi ka kohanud siin. Ja ega tegelikult me ju siin niisama õues jalutamas ei käigi, enamasti on suund ikka bussi peale.


Olen teist nädalat ka tööl Viru Sportlandis, kus mulle täitsa meeldib. 12h jalgadel vastu pidada on küll üsna raske ja esimesel päeval oli selg õhtuks üsna läbi, aga nüüd harjun ma iga päevaga aina rohkem. Hea on see, et iga päev õpin ja saan midagi uut teada. Ja Sportlandis pakutavatest toodetest tean ka nii palju rohkem juba. Õnneks on ka kollektiiv ka tore ja sõbralik, nii et pikad päevad ei olegi vahel nii hullud. Kuigi jah, kui ma praegu mõtlen, et pean nüüd järgnevad 3 päeva järjest tööl olema, siis tundub see küll hirmutav. Kahju on lihtsalt sellest, et ma lahkun kodust juba kell 8 ja jõuan tagasi alati alles 20min enne 22, nii et nendel päevadel ongi kodu lihtsalt selleks, et vahepeal magama tulla. Aga sellest eest on vabad päevad niii magusad!
Kui üldiselt Tallinna elust rääkida, siis mina olen küll sellega nii rahul. Mulle meeldib, et kõik on reaalselt käe-jala juures ja võimalusi oma vaba aega veeta on nii palju (kuigi jah, enamasti ikka hea raha eest ka :D). Hetke suurimaks missiooniks on välja otsida enda jaoks sobiv spordiklubi, et lõpuks ka enda jaoks uus hooaeg avada. Ma ausalt ei jaksa enam oodata, et jälle jõusaali saaks :( . Kui sellega ka nüüd korda saaks, oleks elu super!

Siin mõned pildid ka meie väikesest armsast kodust :)

image image image image image image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Our lovely little home