EEVA naistekas

Neljapäev, 09. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Viimase aja lemmikud ja mitte lemmikud ilutooted

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna sättisin veidi oma ilutooteid korda. Otsusatsin ühtlasi ka lemmikute ja mitte lemmikute postituse teha.

image
Lemmikud juustele:
Batiste Original kuivshampoon on ka väga hea abimees. Ei jäta juustele halli varjundit ja juuksed jäävad pehmeks ja värskeks. Enne seda kasutasin Batiste XXL shampooni, see polnud üldse nii hea kui lootsin - jättis juuksed kõvaks ja hallikaks, kuigi jahh, kohevust ta andis. Sahtlis on järge ootamas ka Batiste Tropical kuivshampoon. Ei tea kumb on juustele kahjulikum, kas iga päev pesemine või aeg-ajalt selle keemia juustesse pihustamine?

image
Palju kiidetud Rich Argaania õli eliksiir on leidnud koha ka minu lemmikute hulgas. Eliksiir sisaldab argaania-, mandli- ja oliiviõli. Lubab taastada juuste elujõu elastsuse ja niiskustasakaalu.
Õli imendub kiiresti, jätab juuksed pehmeks ja läikivaks. Kasutan seda imeeliksiiri ka oma vanema tütre pikkadel juustel. See teeb juuksed tõesti mõnusalt pehmeks ja palju kergem on kammida, juuksed on kohe "libedamad". Pakend on ka väga mugav ja doseerib hästi, 1-2 tilgakesest piisab. Võib kasutada ka kuivadel juustel läike andmiseks. Super toode! image
Lemmikud kehale:
Biotherm Lait De Gommage kehakoorija sain kaasa sama sarja ihupiimaga, mis oli super hea. Kehapiimast kirjutasin pikemalt siin.
Koorija võtsin kasutusele hiljuti. Lõhn on tal sama mõnusalt tsitruseline kui kehapiimal. Koorivad osakesed on täpselt sellised mis mulle meeldivad - pisikesed ja hästi palju, nii, et koorija on pasta taoline. Jätab naha siidjalt pehmeks ja hästi lõhnavaks!
Avon Foot Works Foot Souffle sheavõiga jalakreem on läbi aegade mu lemmik olnud. Aeg-ajalt olen küll ka teisi kreeme proovinud, aga üha jälle avastan ma end just selle toote juurest. Ma arvan, et see potsik on mul umbes neljas või viies. Ja ausalt, ma ei söö seda :D
Kreem teeb jalad pehmeks, siledaks ja tekitab lausa sellise tunde, et jalad hingavad nagu marlilapid :D Selle tunde taga on ilmselt õhkav münt. Soovitan proovida! image
Kõike lõpuks kaks toodet, milles pettusin.
Palmers kakaovõiga jalakreem.
Kuna Palmersi venitusarmide vastased tooted mulle raseduse ajal väga meeldisid, lootsin ka jalakreemist miskit paremat. Minus tekitab juba märk "kakaovõi" sellise tunde, et tegu on ilmselt hea tootega.
Esiteks on lõhn ebameeldiv. Selline vanainimese radikuliidikreemi lõhn.
Teiseks on tekstuur kuidagi rõve, kreemitades tõusevad ihukarvad püsti :D No teate küll seda tunnet kui küüntega vastu klaasi tõmmata või kriiti hammustada...vot selle kreemiga on millegi pärast sama lugu ja see on seotud selle tekstuuriga, mida ma ei oska kirjeldada. Iseenesest on ta selline hästi paks ja läbipaistev.
Kolmandaks on ta mitte imenduv. Seda ju siiski kreemilt ei ootaks. Ma pidin vannitoast magamistuppa minnes libedate jalgade tõttu end peaaegu surnuks kukkuma.
Seda kreemi saab kasutada ainult siis, kui panete kohe magamissokid jalga. Hommikuks on muidugi jalad pehmed. image
Dove Essential Nourishment kätekreemi ka enam ei osta. Neid on vist erinevates värvides saada? Igal-juhul minul on sinine variant. Mind, kui teada tuntud "ninaiminest", kohutavalt häirib selle lõhn. Kuidagi vänge ja ebameeldiv. Samas olen seda ka teistele nuusutada andnud, osad ütlevad, et on jahh liiga vänge, mõni kehitab vaid õlgu. Elukaaslasele surun üsna tihti peale kreemitamist käe nina alla: "On ju vastik lõhn?!". Tema arvates pole. Oleneb siis inimesest - kellele meeldib, kellele mitte.
Niisutus pole just ka kõige parem. Kätel laiali hõõrudes tundub, et koostis on kuidagi vesine? Sobib ilmselt neile, kel pole väga kuiv nahk ja nina ei tööta :D

kas olete nendest toodetest midagi proovinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Viimase aja lemmikud ja mitte lemmikud ilutooted