EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Canon EOS 60D

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Sain Canon Eestilt katsetamiseks kaamera Canon EOS 60D ja ning räägin enda muljetest veidi lähemalt.

image

Kaamera põhiinfo:

18 megapikslit 22,3x14,9mm CMOS sensor 9 punktiga AF 3" LiveView pööratav LCD monitor   DIGIC 4 protsessor Full HD video HDMI väljund
I got Canon EOS 60D from Canon Estonia to try out and here is my thought about this camera.Main information:
18 MP APS-C CMOS sensor Vari-angle 7.7cm (3.0”) 3:2 ratio LCD  Full HD movies with manual control  DIGIC 4  ISO 100-6400, H:12800  9-point cross type AF System  image image
Esmamulje põhjal oli kohe tunda, et tegu on ilmselgelt paremast klassist kaameraga kui minu Canon 1000D. 60D oli käes kindlam, toekam ja samas ka raskem, millega aga harjus kiirelt ning nüüd enda kaamerat kätte võttes tundub nagu oleks tegu mänguasjaga.

Kaameral on pööratav ekraan, mille võimalusi aga väga ei kasutanud. Endast statiivilt videosid tehes oleks see tõenäoliselt väga mugav, kuid käes "selfie" videosid tehes väsiks lihtsalt käsi kaamera raskuse ja suuruse tõttu üsna ruttu ära. Nuppude süsteem aga oli kindlasti palju mugavam ning lihtsam kui minu vanal 1000D´l ning abiks tuli ka üleval olev pisike ekraan, kus on kogu info samuti kuvatud.

Veidi häirivaks, kuid ka sellega harjus pika peale, oli on-off nupp, mis on justkui sisse ehitatud (vt. ülemiselt pildilt) ning lõhkus oma raske lükkamisega mu küüned. Samuti oli ebameeldiv, et pildistamise "shooting mode" ketta keeramiseks tuli all hoida keskel asuvat nuppu, see oli vast kõige ebameeldivam, kuigi samas hoiab niimoodi sätted kontrolli all.

image

After first impression I felt that it is obviously a better class of camera than my Canon 1000D. I really got used with 60D, so now my 1000D feels like a toy.


The camera has a vari-angel screen, which would be probably very comfortable for taking videos of yourself from tripod. All the system and buttons are certainly a lot more convenient and easier than my old 1000D. Small screen on the top, where all the information is also displayed was also helpful. 

Unfortunately I didn´t like the on-off button, which is like a built-in  and broke my nails. Shooting mode roll was also uncomfortable because you have to press the middle button down if you want to change something, but at the same time it keeps your settings under control.

image

 ISO 100-3200 (võimendusega kuni 12800) ja kaamerasisene RAW failide töötlusvõimalus olid muidugi samuti väga mugavad ning. Sarivõte aga on 5.3 kaadrit sekundis, mis ei ole tipp, kuid samas tunduvalt parem kui minu vanuril. Üleüldse jäid pildid palju parema kvaliteedi ja puhtama tulemusega, olen väga rahul!

A standard ISO range of 100-6400 is extendable to 12800, providing smooth images with minimal noise in low light conditions. A 9-point, all cross-type autofocus (AF) system also provides swift and accurate focusing, with an extra-sensitive centre point for lenses faster than f/2.8, allowing photographers to artistically employ a shallow depth of field during portraiture or for more atmospheric shooting.

image
* Ma ei ole kaugeltki professionaal ning kirjutasin puhtalt enda muljetest. Kasutatud Photopointi ning Canon-Europe materjalide abi.
* I´m  not a professional and I just wrote about my opinion and experience. Used materials from Photopoint and Canon-Europe.

Mis kaamerat te kasutate, kas olete rahul? Tahaksin osta ühel hetkel endale uue "mänguasja", seega on soovitused väga oodatud!

Which camera do you use, are you satisfied? I would like to buy myself a new "toy" so all the recommendations are welcome!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Canon EOS 60D