EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu kiiksud ja faktid

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tuleb hääästi pikk postitus, minge tehke võileibu ja tass kohvi :D

Mul on väga elav kujutlusvõime! Mu kujutlusvõime töötab täie rauaga ka siis, kui pole üldse telekat vaadanud. Reedel tuli minu nimele salapärane pakk ja ma ei julgenud seda avada... Mõtle, äkki on keegi mulle pommi saatnud :D Ma oma kujutlusvõime teemal rohkem ei peatu, aga mu aju suudab ikka igasugust jama kokku genereerida :D Äkki peaks mõtlema mõne õudusfilmi või -raamatu kirjutamisele? :D

 

image

Mul pole kõige lemmikumat lauljat, näitlejat, ega isegi ka lemmik värvi.

Mul läksid peale sünnitust juuksed lokki. Muidu olid täitsa sirged! 

Peale esimest last oli ainult kukal lokkis, peale teist last oli terve pea lokiline. Mulle ei meeldi need krässus lained. Ilmselt ma ei pea mainimagi, et kui mu juuksed oli pulksirged, unistasin lokkidest :D

Mulle meeldivad lemmikloomad, mis tavaliselt teistele ei meeldi. Nt kassitõugudest on sfinks äge. Kunagi tahtsin minisiga. Ükspäev vaatasin aga pesukaru kutsikaid ja päris tore oleks kui mu toas jalutaks kameeleon ringi. Koeratõugudest meeldivad buldogid :)

Ei tea kas seda nunnukest kandikuna ka kasutada annaks? :)

image

Ma kardan paaniliselt hambaarste ja operatsioone. Hambaarsti kartus on jäänud 5ndast klassist, kui ma arstitoolis juureravi toimingute tegemisse oleks ära minestanud, võibolla oleks isegi ära surnud :D See oli põrguvalu! Siis polnud mingeid tuimestusi ka olemas, vähemalt ei pakutud ja ise ei teadnud neist midagi. Operatsioone mul pole siiani õnneks ühtegi olnud. Esimest last oodates arst küll mainis, et kui laps nädala jooksul end ära ei keera, peab edasi mõtlema. Ma hakkasin hirmsat moodi keisrilõiget kartma. Jahh, paljud  rasedad plaksutaks rõõmust käsi! Raamatukogust siis valisin mitu sünnitusabi raamatut ja nende põhjal tegin võimlemisharjutusi, mis pidavat aitma lapsel õigesse asendisse keerata. Ma ei tea kas see aitas, aga järgmine kord oli laps nii nagu peab :)

Järgmise kuu 18ndal saab meil Timmoga 10a täis. Ta on ikka vapper mees olnud, et mind nii kaua välja kannatanud on :D

Lapsena ei maitsenud mulle hernesupp ja tatar. Nüüd ma söön kõike! Oliivid on vist ainukesed asjad, mis mulle eriti ei maitse, aga kui nad kuskil toidus on, siis välja ei noki. 

Mul on äärmiselt kahtlane huumorisoon. Kuna mu huumor ei pruugi kõigile meeldida, siis hoian end väga palju tagasi ja päris lõdvaks saan end lasta ainult pere ja mõningate tuttavate seltsis :D

Olen 180cm pikk. Sellest hoolimata ei näe mind peaaegu mitte kunagi ilma kontsata jalanõudes /va spordiüritustel või suvel rannas. Koduõues muidugi ka. Põhikoolis ma häbenesin oma pikkust.

Mul on neli venda. Kõige vanem on 30 ja kõige noorem 6a, minu vanemast tütrest 9 kuud vanem :) Mu vanemad on abielus olnud 29a, koos elanud veelgi kauem. 

Ma elan maal, no täiesti maal ikka...lähim toidupood asub 17km kaugusel. Kui meil lapsi veel polnud, siis elasime Maardus, seda kohta teavad ju kõik? Me elasime vastvalminud korterelamus. Ringi 46 oli vist? Äkki keegi minu lugejatest elab Maardus? Eesti keelt ma ei mäleta et oleks seal väga tihti kuulnud. Ükspäev sai keegi Maardu Maxima ees kuuli, ma ei julgenud tükk aega üksi poes käia :D 

Olen viimased 11-12 aastat samas kaalus ja möödus olnud. Rasedustega võtsin juurde 20 ja 16 kg, aga need kadusid ka ise ära. Tegelikult ma soovisin et viimased 4kg oleks alles jäänud aga tuhkagi...

Ma olen lapsena/noorena kõiki maainimese toiminguid teinud: lehma lüpsnud, vasikat ilmale aidanud, lambatallesid lutipudelist söötnud, sõnnikut laudast välja ajanud jne. 

Selleks korraks siis kõik! Olge mõnusad! :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Minu kiiksud ja faktid