EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu esimene kord/TAG

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eelkoolis oli minu õpetajaks Raili, kellest erilisi mälestusi polegi, sest Ta õpetas mind niivõrd lühikest aega. Esimeses klassis sai mu õpetajaks Kadri, kes on minu arvates väga hea ning tore õpetaja. :)

Minu esimene parim sõber oli  Riina, sest Temaga hakkasin suhtlema juba esimesest klassist alates. Temaga seoses on palju häid mälestusi ning suhtleme ka praegu, kuid mitte nii palju. 

 

image

10) Kuhu jäid esimest korda ööseks?

Sellele küsimusele ei oska ma ausat vastust anda. Ma arvan, et see võis olla mõne mu sõbranna pool.

11) Kellega rääkisid täna esimest korda? 

See küsimus on tegelikult päris segane. Kas selle all on mõeldud, et rääkisin mõne inimesega täiesti esimest korda või esimene inimene, kellega rääkisin? Ma arvan, et pigem on mõeldud seda teist ning seega rääkisin täna esimesena emaga. :)

12) Kelle pulmadel olid esimest korda?

Kahjuks ei ole ma veel kordagi pulmas käinud, seega kui kellelgi peaks pulmad tulema, ootan kutset! :D Minu jaoks on see väga tähtis ning ilus sündmus iga inimese elus.
Tegelikult, kui päris aus olla, siis ma olen korra pulmadel Sangaste lossis esinenud, kuid pärast esinemist me lahkusime ning ma ei peaks seda otseselt pulma külastamiseks... ning, kui te mäletate siis minu mere ääres käimise ajal toimus ka rannas üks pulm, kuid seda vaatasin ma vaid veidikene pealt, sest olen taolist varem vaid filmides näinud. :)

image

13) Mis oli esimene tegu, mida hommikul tegid?

Täna hommikul oli esimene asi, mida tegin telefonist Delfi uudiste lugemine. Mulle meeldib veel voodis vedeleda, kui ma ärkan seega võtan tihtipeale telefoni kätte ning vaatan viimaseid uudiseid ja pilte. 

14) Mis oli esimene kontsert, millel käisid?

Kindlasti oli selleks Joy kontsert, sest esinesin seal alati ka ise. Kui arvestada mõne staari kontserti siis taolistel ma ei mäletagi, et oleks käinud. 

15) Esimene murtud luu?

Õnneks ei ole minuga veel midagi taolist juhtunud *ptüi, ptüi, ptüi* ja loodan, et ei juhtu ka!

16) Esimene augustamine?

Esimene ja ainuke augustus on mu kõrvaaugud, kuid praeguseks olen neid veel juurde teinud seega nüüd on neid kokku 5. Esimesed kõrvarõngaaugud sain, kui olin umbes 6-7 aastane. 

17) Esimene välismaa riik, kus käisid?

Esimene oli arvatavasti Läti, sest see on meil kohe kõrval. Kaugematest riikidest võis selleks olla Ukraina. 

18) Mis oli esimene film, mida mäletad?

Ma ütleks pigem multifilmi. Esimene, mida mäletan on Tom ja Jerry. Mul oli mitmeid kassette ning vaatasin seda multikat alati huviga. (mõnikord vaatan ka praegu) 

19) Mis oli Sinu esimene karistus?

Selline "hullem" karistus oli see, kui mind nurka pandi. Olin päris kuri, kuid tegelikult ei olnud see midagi hullu, sest kaua ma seal nurgas nagunii ei seisnud. 

20) Kes oli minu esimene toakaaslane?

Väiksena olin ma vanematega ühes toas, kuid praegu jagan  enda tuba enda väiksema vennaga. 

21) Kui Sul oleks üks soov, milline see oleks?

Oma soove ei taha ma kunagi välja öelda, sest usun, et siis nad ei täitu, seega jätan selle saladuseks:)

image

22) Mida õpiksid, kui Sul oleks võimalus?

Tahaksin õppida keeli ning, et see oleks minu jaoks lihtsam, kui see on praegu. Samuti tahaksin osata joonistada ning õmmelda. 

23) Mis olid esimesed ained, mida võtsid?

Koolis me aineid valida ei saa, seega esimesed ained olid umbes sellised: eesti keel, matemaatika, loodusõpetus, kunst, kehaline. Kui arvestada valikkursuseid, mida gümnaasiumis valida saab siis nendeks olid kirjakunst, kõne ja väitlus ning meedia.

Ja ongi kõik. Kui keegi teist on sellist TAGi teinud või plaanib seda nüüd teha siis loeksin rõõmuga ka Teie vastuseid! :) 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Minu esimene kord/TAG