EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Perfect dress!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsid endale ilusat kleiti pidulikuks sündmuseks või niisama kandmiseks? Pulmakleiti või pruutneitsile kleiti? Need, kes hakkavad kevadel kooli lõpetama, peaks kindlasti meeles pidama sellist e-poodi nagu victoriasdress.co.uk, kuna sealt võib leida ka väga kauni lõpukleidi. Valikus leiab vist kõiki variante: lühikesi peokleite, pikki maksikleite, suvekleite, ametlikke kleite, lõpukleite, pulmakleite, pruutneitsi- ning lilleneiu kleite, ühesõnaga leiab sealt kleidi kasvõi igaks ürituseks.

image

Leidsin selle lehe juhuslikult ning seal oli tõeliselt palju kaunis valik, pea igal lehel leidsin vähemalt ühe "pean selle kohe saama!" kleidi. Valik on super lai ning sealt leiab väga mõistliku hinnaga kleidi igaks sündmuseks.

Hakkasin sel lehel ringi vaatama ja kleite "valima" ning ei saanud pidama, seega otsustasin hetkel ostmise asemel jagada enda lemmikuid hoopis siin, see oleks nagu teraapia, mis ei kurna õnneks rahakotti. Pulmakleite ma välja ei hakanud tooma, kuid ka neid on seal väga ilusaid ja kui tulevane pruut teab, mis talle sobib ja istub, siis võib leida sealt endale just selle õige. Praegu on seal ka väga suured allahindlused, seega tasub juba ette mõelda. Tulemas on kooli algus, sügisesed peod, aastavahetus jne ning praegu on mõistlik soodsa hinnaga ilus kleit juba ära tellida. Piltide järgi vaatan, et mulle meeldivad hetkel kõige enam lendlevad ning pigem suvised kleidid, kuidagi raske end veel sügise lainele saada kui väljas on selline kuumus.

Mis stiilis kleidid teile kõige enam meeldivad? Kas on tulemas mõni üritus, kuhu on kindlasti vaja minna uue kauni kleidiga? Ootan rõõmuga ka soovitusi e-poodidest, kust võib leida ilusaid riideid ja kleite?!


Are you looking for beautiful dress for some up coming party or just for every day? Looking for wedding dresses or dresses for maid of honor? Those who graduate in the upcoming spring, you should definitely mark yourself this e-store as victoriasdress.co.ukbecause you can find such a gorgeous prom dress from there. They probably have all kind of dresses: short cocktail dresses, long dresses, summer dresses, formal dresses, prom dresses, wedding dresses, bridesmaid dresses and evening dresses, just name it and they probably have it. Something for every occasion!

I found this page by accident and there was a lot of really beautiful dresses, for almost every page I found at least one "I have to get it right one!" dress. The selection is super wide and they have a very reasonably priced dress for every occasion. 

I started to look around this page and "select" some dresses and just could not stop it, so I decided to share my favorites instead of buying. It is like therapy, which thankfully does not destroy your wallet. I was not going to share wedding dresses here, but they are also very beautiful and if future bride knows what suits and sits her best, then you may find yourself that right one. Currently, there is a big discounts also, so it pays to think in advance.
It looks like that at the moment I am into easy and lighter summer dresses, somehow I still find it difficult to get into autumn fashion, but that is probably because we have like Italian summer, which is not normal in Estonia at all!

What style of dresses do you like best? Is there an event coming up where you would like to go with a beautiful new dress? You are more than welcom to suggest some shops, where it is possible to find beautiful clothes and dresses?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Perfect dress!