EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: Vlog + Instagram chit-chat

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, hei päikesekiired! 

Ma ausalt öeldes ei mäletanudki enam kui äge on vlogimine! Siit siis üks Teie ees. Loodan, et asi on veel käpas.

 

image

Olen mõelnud ühendada vlogid koos instagrami piltidega. Need ju kajastavad nädalas tehtud tegevusi vist kõige enam. Nagu ka eelmises postituses mainisin, siis eelmine nädal oli kohe eriti sisutihe. Enamus fotosid just siis tehtud ongi. Eks kõige meeldejäävam oli muidugi Kristeli ja Steni pulm. See oleks isegi kõige külmanärvilisematel pisara silma toonud. Nad on koos olnud pea 12 aastat ja näha nende mõlema käsi altari ees värisemas on ikka uskumatult ilus vaatepilt!

Allpool olevad nö "Photo Booth" pildid on tehtud just pulmas ja iga külaline sai piltidest kaks eksemplari. Üks kleebiti vast abiellunud paarikese stendile ja teise sai igaüks endale. Väga vahva mõte! Pildid sai aparaadist kätte kõigest mõne sekundiga.

image image

Meie Kristoga veetsime öö Laitse lossis. Vot see oli äge! Meie toa lagi oli niiiii kõrge, et Kristo oma 1,92cm juures tundis end ka üsna pisikese inimesena. Mina ei näinud kamina juures olevast peeglist isegi oma pealage mitte! Voodi oli vägevate postide peal ning vannituba asus salaukse taga. Hommikusöök lossi terrassil värske apelsinimahlaga oli samuti omaette elamus.. Super (kui ainult ei oleks seal olnud niiiiiiiii palju herilasi, brrr)! 

Praegune töönädal möödub kiirelt. Uued projektid tulevad peale ning vanemad projektid hakkavad vaikselt valmis saama. Meie niine projekti näidiskorter on ikka imeilus! Üleüldse meeldib see maja mulle väga. Ta on kuidagi nii klassikaliselt elegantne.

image

Aga praegu ongi kõik.. Ilusat kolmapäeva kallid! Kohtume juba järgmises postituses.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is: Vlog + Instagram chit-chat