EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // iPhone 5/5S telefoniümbrised eBay´ st

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kõige muu toreda kõrval, mis teeb iPhone´st maailma lahedaima telefoni, on ka ääretult lai ümbriste valik. Kui minu eelmisele telefonile (Asus Padfone) oli väga raske miskit põnevat ümber leida, siis iPhone´ga seda muret ei ole - poodides, aga eriti eBay´s on valik meeletu. Vaja on ainult aega ja viitsimist, et sellest kõigest omale sobiv välja otsida. Need neli on minu esimesed leiud. Sobivad iPhone 5 ja 5S kere ümber.


image See tore muffinitega ümbris (LINK 1,40€) on kummine, mis teeb telefoni käeshoidmise mugavaks, see ei libise. Samuti on sellel päris paksud ääred, mis ümbritsevad telefoni igast küljest, see ehk isegi veidi kaitseb, kui telefon peaks otsapidi maha kukkuma. 
image image See arbuusimustriline kest ( LINK 1,15€) on minu lemmik - nii suvine. Tegu on kõvast plastikust ümbrisega, kuid see ei ole käes libe, sest on veidi krobeline. Kui eelmine kate muutis telefoni veidi suuremaks, siis see ümbris on hästi õhuke ega lisa paksust/laiust pea üldse.
Ega kaitse ka põrutuste eest. :) 
image image Need leopardi- ja ussimustrilised (2,23€ LINK) ümbrised õnnestus mul soetada lausa 74 sendi eest, müüja sai vist isegi aru, et see on liiga vähe küsitud ja tõstis hinda ning mujalt ma neid samuti soodsamalt ei leidnud, aga ka 2€ eest on need minu meelest vägagi hästi saadud. Materjal on neil poolkummine, käes hästi mõnus ja mugav. Saadaval ka mustale telefonile. imageimage image
image


Veel mõned toredad ümbrised, mis mulle eBay´s sobrades silma jäid...

image

1) litritest LOVE 1,05€ LINK 2) kutsu kinos 6,05€ LINK 3) sulav vahvlijäätis 0,91€ LINK 4) sulav šokolaadijäätis 0,70€ LINK 
5) Minnie 5,02€ LINK   6) jänes 2,84€ LINK  7) bling 1,30€ LINK  8) jäätisetort 3,22€ LINK 

image

p.s. Kui kedagi hakkasid huvitama need suvised arbuusi-ananassi wallpaperid mu telefonis,

siis need saab tõmmata endale väga andeka Dana blogist SIIT. image

Siia telefoniteemalise postituse lõppu ka tervitused kõikidele minu Intagrami sõpradele - teid on juba üle 700!!!♥  See teeb nii suurt rõõmu!!!

Kõik uued sõbrad on väga oodatud SIIN.

  

image

Kust teie tavaliselt endale telefoniümbriseid soetate?
Kui tihti neid vahetate, kui üldse?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage


image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // iPhone 5/5S telefoniümbrised eBay´ st