EEVA naistekas

Kolmapäev, 08. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Working out vs unbearable heat

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Selliste kuumade ilmadega on ainuke võimalus trenni teha võimalikult hilja õhtul, kui tahad üldse ellu jääda.. See ilm võtab ikka 100x rohkem energiat ja trenni tehes oled ka juba enne poole kava peale jõudmist läbimärg, sest lihtsalt niiii palav on. Kirjutasin ka üle-eelmises postituses, et käisime Liinaga järve ääres. Kell oli siis kuskil pool 10 õhtul, järveni maad vist natuke üle kilomeetri kui ma ei eksi.

 

image image
  Me isegi ei jooksnud tervet teed, sest mul hakkas rinnus mingi imelik valu, agaaa kohale jõudes oli ikka metsikult palav. Ja see järvevesi tundus ikka paras vann mu jaoks, nii et eriti maha jahtuda ei saanudki. Tagasi jalutades hakkas muidugi ikka palav, kuigi kell oli saanud veerand 11.
Eile sain ka lõpuks ennast õue trenni tegema sunnitud. Mõtlesin küll alguses, et oh täna ei tundu nii hull, aga eksisin :( . Juba soojenduse lõppedes olin näost punane ja hingeldasin. Aga ma sain hakkama! 3x hiit kava lõpuni + kõhulihased. Läksin veel jalutama ka, sest tahtsin oma pulsi alla saada ja ilm oli liiga ilus, et tuppa minna. Seega kõndisingi mööda peaaegu metsateed ja kuulasin kõrvaklappidest head muusikat. Kindlasti üks kõige rahustavamaid tegevusi. Eriti veel, kui tead, et said trenni valmis ja võid kodus relaxida.

Mulle küll meeldib suvi ja rand ja päike ja kõik, aga see praegune iga-päev-30-kraadi on küll juba üle visanud. Toas on 24/7 õhupuudus ja hommikuti ärkan alati lihtsalt selle peale üles, et mul on nii palav, et ei saa magada. Praegu ma isegi mõtlen kui hea see suve lõpp ja sügise algus saab olema - oma kodu, linnaelu ja NORMAALNE temperatuur :D . Selles suhtes on see Hispaania reis ikka hirmutav.. äkki ma ei suudagi seal muud teha kui meie villas toas olla ja mullivannis vedeleda :D .

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Working out vs unbearable heat