EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // The Body Shop / Mango kehasorbett

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mulle väga meeldib, kui kosmeetikafirmad tulevad välja millegi uue ja põnevaga, kehasorbett on miski, mida mina veel proovinud ei ole.

THE BODY SHOP tõi suve algul müügile viis erinevat sorbetti, milledest mangolõhnalist olen nüüd viimastel nädalatel agarasti testinud - just sellist 30+ kraadidega ilmasid see tuub minu külmkapis ootas. 


image

Tegu on hästi niisutava kehageeliga, kõige paremini sobibki selle toote kirjeldamiseks sõna sorbett, sest see näebki oma pehme ja siidise, veidi püreelaadse tekstuuriga välja justkui natuke sulanud mahlajää.

image  

The Body Shop´i pakendid on alati väga lahedad , nii ka see kehasorbeti tuub - pastelne toode paistab toredalt pakendist läbi ja isuäratav mango paneb suu vett jooksma.
image Lõhn on lihtsalt super! See ei ole küll 100% mango, natuke löövad ninna ka greip ja virsik, aga aroom on mõnusalt suvine ja troopiline. Tuubist tulles on lõhn päris intensiivne, kehal püsib see nii tunni jagu, hiljem on tunda vaid õrna hõngu.
image

Geeli on hästi lihtne nahale laiali määrida, ka külmkapis seistes ei muutu see tahkemaks, vaid jääb mõnusalt pehmeks ja sametiseks. Kohe peale nahalekandmist jätab sorbett naha ehmatavalt kleepuvaks, aga umbes minuti pärast on kõik sile ja kuiv ning nahk pehme ja niisutatud.

image Mis mulle kõige rohkem meeldib ja mis teeb selle toote nii eriliseks, on see tunne, kui peale päeva rannas, mil nahk on kuumav, võtad külmkapist mõnusalt karge jääkülma sorbeti ja saad hetkega leevendust ja palavusele vaigistust, uhh...! Lisaks on see hästi niisutav - kui sai rannas päikesega veidi liialdatud, süstib geel kaotataud niiskuse nahka tagasi ja see saab kiiremini taastuda.
Geel sisaldab muuhulgas mett, aaloed, mangoseemne- ning seesamiõli. 
image

Tõesti, väga mõnus suvine toode, mille kasutamist täiega naudin ja mida igati soovitan! 200 ml sorbetituub maksab 14,50€, 

lähemalt saab uurida selle kohta SIIT.

image

Peale mangosorbeti on valikus veel neli hästilõhnavat jahutavat geeli - satsuma (mandariin), maasikas, roosa greip ja moringa.
Koostist ja kõike muud, saab uudistada kodulehelt SIIT.

image image

Kas olete mõnda kehasorbetti proovinud?

Kuidas teile meeldis?

image

Tänu toote apetiitsele välimusele tuli mul tahtmine ära maitsata ka päris mangosorbett. Leidsin poest väga lahedas pakendis Mama Tony´s käsitsi tehtud naturaalse Mango Sorbetto. See on hästi mõnusalt värskendav, aga isegi minusuguse maiasmoka jaoks veidi liiga magus. :) imageTänaseks kõik, olge armsad!♥ imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // The Body Shop / Mango kehasorbett