EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY headband

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sellest, kui väga mulle peavõrud meeldivad, kirjutasin selles postituses (LINK). Ühtlasi olin sellel ajal ka ideealse peavõru otsingutel, aga poes ei torganud midagi ilusat silma (ainult printsessidele mõeldud liblikatega variandid). Umbes kuu aega tagasi leidsingi oma ehtesahtli sügavustest üles pildil oleva peapaela, mille meisterdasin endale aaaastaid tagasi. Siis jäi see justnimelt sahtlipõhja, elas üle arvukad kolimised ja igasugused moe ehteröögatused ning tänavu suvel on tema hiigelaeg!

Sellises stiilis peapaela tegemine on imelihtne - vajad vaid omale meeldivat kaunistusejuppi (nagu minul on punakad-lillakad lilled musta pitsi peal) ning parajalt venivat kummipaela. Mõlemad ostsin endale Karnaluksist, mis on käsitöösõprade unelmate kauplus! See pood on põrnadast laeni igasugust pudi-padi täis ja sealt leiab absouluutselt kõike. Niisiis traageldasin otsad kokku ning valmis ta ongi. imageimage

Missugused on teie suhted peavõrudega? :)

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp DIY headband