EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Weekend with family

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tulin eile hommikul maale, et terve nädalavahetus siin koos perega olla. Eilne päev läks kuidagi kiiresti mööda, aga õhtupoole nautisime Liinaga õues vesipiipu, ise küpsetatud kooki ja ülihead vett. Tegime oma aiasaadustest värske supi ka ja oli ikka tõesti hea! Eriti hästi maitses see peale õhtust jooksu, kui järve äärde jooksime, sest terve päev oli nii palav olnud. Rätikuid ega muid riideid me muidugi kaasa ei võtnud, nii et tagasi tulime läbimärgade lühikeste spordiriietega, aga isegi sellest hoolimata oli ikkagi palav.


Täna saime natukene päikest võtta, tööd teha ja linnas ära käia. Päeval jõudis Gerta koos Netega ka siia ja õhtul hiljem ka Karu. Homme on veel isa koju oodata (jess, superõnnelik!) ja üldse tuleb suurem rahva kogunemine, sest meie tähtsa ürituseni on nüüd täpselt nädal aega (nüüd juba vähem :D) ja meeskond vaja enne kokku saada korraks. Igatahes on mul hea meel siin kõigiga koos olla, sest nii palju jutte ja asju saab ikka räägitud. Ma ei suuda juba ära oodata, et homne kätte jõuaks ja saaks peaaegu terve perega koos olla! :)

image image image image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Weekend with family