EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Joik / Kooriv kreem näole

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olin nii nii elevil, kui JOIK teatas, et on turule tulemas kolme uue 100% loodusliku tootega - kooriva näokreemi ja kahe luksusliku näoseebiga. Eriti seepärast, et uudistoodetega nad meid just liiga tihti ei rõõmusta ja teiseks huvitas mind, et kas ka uued tulijad maanduvad sinna samasse "armastus esimesest kasutuskorrast" kategooriasse, kus juba ees kõik Joiki tooted, mida olen proovinud - ma ei ole üheski nende tootes pidanud pettuma. Tundub, et paljud on minuga ühel meelel ja Joikist huvitatud, sest just nende toodete arvustused on selle blogi loetuimad postitused. :)


image

Kuigi tavaliselt käin ma suure kaarega mööda näokoorijatest, milles on koorivad osakesed - tundliku ja aknele kalduva nahaga ei ole need just parim valik, siis pakkumisest proovida Joiki uut puuviljahapete ja mikroosakestega kreemi ei saanud ma ära öelda, uudishimu oli liiga suur. Kreem sisaldab ka puuviljahappeid, mida ma tavaliselt nahakoorimisel eelistan.

image  Purk on lihtne ja armas, peites endas ka plastikust spaatlit, millega on mugav kreemi purgist välja õngitseda ilma sinna näppe sisse pistmata. Mina suutsin enda oma kuhugi nii ära panna, et pildile see ei saanudki. Lõhn on meeldivalt õrn ja magus-hapukas, meenutab mulle pisut Sprite´i. :) 
image  Kreem on hästi lahedalt veidi justkui vahtu löödud - pehme ja õhuline, esmapilgul ei paistagi, et see peidab endas ka purustatud oliivikivipuru ja bambusevõrse graanuleid. Pehmuse tagavad sheavõi, ohaka-, kookos- ja päevalilleõli. image
Hästi lähedalt uurides on näha, et kreemis on koorivad osakesed sees küll - need on nii imepeened, et silm hästi ei seleta, aga nahale kandes on väga hästi tunda, et need seal on ja kohe palju...mis tähendab, et tegu on tõhusa kooriva kreemiga, lausa mikrolihvijaga nagu Joiki lehtki kirjutab.
Sa tõesti tunned justkui lihviksid oma nahka. Kuigi koorimine on tõhus, on see naha vastu siiski õrn, sest osakesed on tillukesed ja ei kraabi  ning kreemjas tekstuur mahendab kontakti veelgi. Kellel on ülitundlik/punetav nahk, see saab kreemi leebemaks muuta nahka veidi enam koorimise ajal veega niisutades. Kuigi purgil on kirjas, et kreem tuleks eemale hoida huultest ja silmaümbrusest, siis mina poleerin alati ka huuled üle, see ei ole neile liiga karm - minu huulekoorijad on tunduvalt kriipivamad. 
image
Esimesel kasutuskorral olin ma kreemi maha loputades veidi murelik, sest tundsin, et ma ei saa seda nahalt täiesti maha...ja see tunne ei meeldinud mulle sugugi. Olen seda meelt, et nahk peab peale pesu ja koorimist jääma krudisevalt puhtaks ja minu enda otsustada on, kas jätan selle nii või asun kreemide-seerumitega poputama. Kartsin tõesti, et see kreemikiht näos teeb meie vastalanud sõprusele kiire lõpu. Kuid endalegi üllatuseks meeldis mulle peale naha kuivamist see kreemitatud tunne isegi väga - nägu oli sametpehme ja imesile ning tuntavalt niisutatud.
Ma mõtlen, et kuiva naha omanikud on selle ei pea nahka kreemitama tulemusega kindlasti äärmiselt rahul. Ega minul selle vastu ka midagi ole, kui kõik need kasulikud õlid mu naha kallal toimetavad. Ja kuna ma kasutan koorivat kreemi pea alati õhtuti, siis on isegi väga mõnus sellise toidetud nahaga teki alla pugeda. Kui peaksin mingil põhjusel hommikupoolikul nahakoorimist vajama ja peale seda ka meik näolekandmist ootab, siis arvatavasti tõmbaksin nii igaks juhuks naha toonikuga üle, et läikimist ennetada.    
image Kuigi ma olin juba ette enam vähem kindel, et kreem on hea, olin siiski meeldivalt üllatunud, et see nii pehme, õhuline ja nahale õrn on. Ma kindla peale soovitan kreemi proovida kõigil, kes vähegi näokoorimisega tegelevad ja kes veel ei tegele, siis on just selle kreemiga hea alustada - saate peale meeldiva esmase kogemuse ka imepehme naha. :) Kreemi hinnaks kodulehel 11,70€, soetada saab selle SIIT. image
Sain ära proovida ka tillukesed uute näoseepide tootenäidised. Kollakamat tooni seebil nimeks Luksuslik näoseep normaalsele ja kuivale nahale rikkalikult niisutavate õlide ning kummeli, angervaksa ja kuldjuure ekstraktiga (5,50€ LINK) . Seep sisaldab kõike head ja paremat - toitmiseks sheavõid, kakaovõid, kookosrasva, niisutamiseks avokaado-, magusmandli-, oliivi- ja nisuiduõli, rahustamiseks kummeliektrakti, naha uuendamise ja vanemise vastu võitlemisega tegelevad angervaks ja kuldjuur. Lõhna annavad lavendel, roosipuu ning ylang-ylang.
Rohekamat värvi seebitüki ametlik pikk nimetus on Luksuslik näoseep normaalsele ja rasusele nahale neempuu ja kanepiõli, rohelise savi ja vetikaekstraktiga (5,50€ LINK). See sisaldab just rasusele nahale sobivaid viinamarjaseemne- ja kanepiõli, poore puhastavat rohelist savi, mis ka matistab ja eemaldab liigset rasu, lisaks antibakteriaalset neempuu õli. Meeldiva lõhna eest hoolitsevad sidrunhein ja teepuu.    
image Ma eelistan tavaliselt näopesuks seepidele vahtusid ja seda veidral põhjusel - mulle on natuke vastukarva, et seebi nahalt maha loputamine käib nii kiirelt. See on nüüd natuke kummaline seletus...mul on lihtsalt selline  tunne, et kuna seebi eemaldamiseks on vaja vaid paar korda vett näkku visata, siis ei saa nahk puhtaks - geelide/vahtudega tuleb ikka tükk aega sulistada, et libe tunne kaoks.
Tegelikult muidugi saab nahk puhtaks küll, lausa krudisevaks, vajan lihtsalt ümberharjumiseks pisut rohkem aega. :)  
image Ma pean ütlema, et mulle meeldivad mõlemad seebid ühe palju ja üht teisele eelistada ma ei oska. Need tekitavad mõnusa kreemja ja pehme vahu, pesevad näo hästi puhtaks, eemaldades ka meigi, ei kuivata nahka ega jäta sellele mingeid jääke. Kuiva naha seep ei muutnud mu rasust nahka mingit moodi õlisemaks ja rasusele nahale mõeldu ei käitunud kuivatavalt. Lõhn on mõlemal seebil ühtviisi meeldiv - hästi õrn ja mahe. Rasuse naha seep lõhnab ehk veidi intensiivsemalt, jäädes siiski pigem aimatavaks. Kuna mu nahk on  äärmiselt rasune, eelistaksin siiski rohekat seepi, seal on sees just need head asjad, mis minu nahale sobilikud.

image

Mul on hea meel, et Joik on oma fänne jällegi armsasti rõõmustanud, kõik kolm uut toodet on mõnusalt nahasõbralikud,
kvaliteetsed ja head tuju tekitavad  - igati armastust väärivad. :)

image
Kas olete juba jõudnud Joiki uusi tooteid proovida?
Miiline on teie lemmik toode Joiki valikust?

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Joik / Kooriv kreem näole