EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Beach vacation must haves

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Here you can see my beach vacation must haves. I just had short holiday in Saaremaa (biggest island in Estonia) and I spent lot´s of the time at the beach, so I decided to show you the products I use before-during and after the beach.

 

imageBefore going to the beach I like to fresh myself up with Avon spray parfume, which is my total favorite for summer time, it´s so fresh and light! I also use Hawaiian Tropic protective sun lotion, which leaves your skin golden and glittery.
During the time while I´m at the beach I clean my face and hands with Pampers sensitive baby wipes, so I still keep fresh feeling during the day. Also I try to moisturize my skin a lot, so I use Green Nature Tahiti Monoi cream.
After the beach time I calm my skin down with Hawaiian Tropic cooling aftersun spray which is perfect if you keep it in the refrigerator! If my hair are a bit lifeless I boost them with Batiste dry shampoo and Tangle Teezer brush, which can make miracles together!

What´s your beach esentials?

image
Näitan teile tooteid, mis minuga rannapuhkusel alati kaasas on! Veetsin just lühikese puhkuse Saaremaal ning tänu ilusatele ilmadele saime palju aega veeta rannas!Enne randa minekut meeldib mulle end lõhnastada Avon´i lõhnaspreiga, mis on hetkel mu täielik lemmik-avastus, see on nii värske ja kerge! Lisaks kasutan Hawaiian Tropic päikesekaitsekreemi, mis jätab naha kaunilt kuldse ja sädeleva.
Rannas olemise ajal kasutan Pampers´i niiskeid salvrätikuid liigse rasu ja mustuse eemaldamiseks näolt ning kätelt. Üritan enda nahka võimalikult palju niisutada, et päike ei saaks liiga teha ning hetkel kasutan selleks Green Nature Tahiti Monoi kreemi.
Rannast tulles rahustan enda nahka Hawaiian Tropic jahutava päevitusjärgse emulsiooniga, mis annab parima efekti kui hoida seda külmikus! Kui juuksed on muutunud veidi elutuks, annan neile uue elu Batiste kuivšampooni ja Tangle Teezer´i harjaga, mi võivad koos imet teha!

Mis tooteid te ranna-päeval alati kasutate?


Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Beach vacation must haves