EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today’s Sun Protection

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Päike Lõuna-Prantsusmaal on kuum ja pidev, seega päikesekreem on hädavajalik. Seekord väike ülevaade Guinot Glamour Sun Gel’ist ja Soleil Noir kuivõlist.

 

Enne reisi soetasin endale uue Guinot Glamour Sun Gel‘i faktoriga SPF15. Kui ostma peibutas mind selle pakendist kumanud sädelev koostis, siis tegelikkus nii ilusaks ei osutunud. Nimelt ei anna geel nahale vähimatki sädelust, kuigi tuubis näeb nii kena välja. Kahju, sest mu lemmik Maria Gallandi imeilus päikeseõli, millest kirjutasin siin, on tootmisest maas ja otsin endiselt sellele väärilist asendajat.
Pakend ise on kompaktne tuub, väikest mätserdamist ikka on, aga elab üle. Tuubis olev geel muutub peale kandes hästi lõhnavaks siidiseks õliks, kuid pealemääritava geelikogusega tuleb ettevaatlik olla – tavapärase kreemikoguse asemel võtke vähem, muidu olete kogu ülejäänud aja “meeldiva” õlikihi all (see nimelt ei imendu nahka nii kergesti ja kiiresti). Oma töö teeb geelõli aga hästi – päikesepõletust ei saanud, küll aga ilusa pruuni jume! Uuesti seda tõenäoliselt siiski ei osta, kuna ootusi sädeluse osas veeti alt ning geeli hind pole ka just soodne.
20140720-170634-61594053.jpg
Kuna Guinot kaitsefaktoriks oli 15 ja nõrgema faktoriga kreemi mul kaasas polnud, siis ostsin kohalikust apteegist SPF6-se faktoriga pihustatava kuivõli firmalt Soleil Noir. Ostuotsuse tegin peamiselt mugava ja ilusa pakendi põhjal (jälle :)), kuid ratsionaalselt aitasid otsust langetada kuivõli argument ning naha vananemise vastu aitavate vitamiinide sisaldus (A, E ja F). Kuivõli on väga mugav kasutada ning see imendub nahka sekunditega ja ei jäta nahka kleepuvaks, mis mulle väga meeldib. Ainus, mis vajab edasiarendamist, on toote lõhn…. Aga õnneks tunneb seda vaid pealekandmisel, nahale see püsivat aroomi ei jäta.

20140720-170708-61628002.jpg
Sun in French Riviera is hot and constant which means protective olis and creams for skin. This time I started with Guinot Glamour Sun Gel with SPF15. It’s gel but turns into silky oil after applying to the skin. Smells good and looks beautiful and glittery on the package. But this glitter stays in the package and doesn’t give any effect on the skin. Also be careful with amounts, rather take less because the gel doesn’t absorb into the skin so quickly. In general it works well but taking account the high price I would try something else next time.
After couple of days I bought dry oil with SPF6 from Soleil Noir. It’s in convenient spray bottle and very easy to use, absorbs into skin with seconds and doesn’t leave skin oily. Only thing that needs improvement is the smell…

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today’s Sun Protection