EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfit idea for HURTS

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Reedeni polegi enam kaua aega jäänud - õnneks! sest ma ei suuda enam oodata, et taas oma Hurtsi poisse näha ja head muusikat nautida. Esimene Eesti kontsert oli ülivõimas, 2 järgmist on kahjuks vahele jäänud, aga nüüd, neljandale saab jälle minna! Kui me esimest korda Liinaga Hurts'le läksime, siis me isegi ei teadnud sellest bändist eriti midagi, kuigi jah, ega siis ei teadnud ju suurt keegi ja mul on nii hea meel, et nad on selle ajaga nii suure edu saavutanud. Meil oli peale seda konserti ikka tõsine vaimustus neist, nii et võib öelda, et selle bändi ajalugu ja edulugu on meil juba peas. Oeh, mul on ikka nii hea meel, et neid kuulama saame minna jälle.

Untitled #218

Igatahes, kuna ma lähen juba neljapäeval Tallinasse, on vaja kõik vajalikud asjad endaga kaasa tassida ja kõik outfitid peavad välja mõeldud olema. Olen selleks kõik hästi läbi mõelnud ja siin on väike sneak-peak, mida plaanin selga panna, kuigi jah, ega need üks-ühele ei vasta, aga idee on vähemalt sama.

Loodan, et saan varsti ka kaamera pildid kätte, et saaks oma lõbusast nädalavahetusest juba pikemalt kirjutada.

Stay tuned!

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Outfit idea for HURTS