EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Introducing - Siimu-Jaani talu ja meie selle suve suurüritus

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen viimasel ajal tihedalt seotud olnud ühe ürituse korraldamisega. Kuna sügisest hakkan koolis turundust õppima, siis mõtlesin, et praegu oleks hea aeg natukene juba enne praktikat saada. Seega olin lahkelt nõus aitama oma ema, kelle peal põhiline korraldamine on. Tegemist on siis meie talus toimuva suveüritusega, mille teemaks on 1930ndad aastad. Eelmisel aastal toimus samalaadne pidu, kuid siis 20ndad. Aastakümnete esitlemisest üritamegi välja kujundada ühe traditsiooni oma arenevas ettevõttes (kui nii saab öelda).

 

image image

Peo toimumisajaks on 2. august algusega 15.00. Plaani kohaselt saab üritus tulema suur ja vägev, sest kaasatud on palju esinejaid ning kohal on mitmed eesti muuseumid - näiteks Eesti Jalgrattamuuseum, Eesti Piimandusmuuseum, Ringhäälingumuuseum. Lisaks saab näha stiilset ajastukohast autot Laitse Rallypargist, mis kindlasti aitab kaasa õige meeleolu loomiseks. Terve päev toimuvad erinevad tegevused ning oma käte ja jalgadega on võimalik nii mõningaid asju proovida/valmistada. Lisaks on esinema kutsutud Viljandi Seasaare Näitemängu Selts, Maarja-Magdaleena segakoor, Eesti Idla Selts ja rahvatantsurühm Kaljaan. Muusikat mängivad Margus Põldsepp, Jaanus Jantson ning Marju Varblane. Lisaks on võimalik õppida svingtantsu Tallin Swing Dance Society eestvedamisel.
Isegi selle eest oleme hoolt kandnud, et väikestel lastel meie juures igav ei hakkaks - nimelt on olemas eraldi lasteala, mis on samuti ajastukohane ja pakub kindlasti palju põnevust.
Nagu õigele suvepeole kohane, siis ka meie juurest leiab palju kauplejaid ning söögi-joogi muret ilmselt keegi tundma ei pea. Loteriis osaledes on võimalik omale isegi terve suitsupõrsas võita, mille lahkudes endaga kaasa saab võtta, nii et osalemine kulub igal juhul ära.

Kogu üritust viib läbi päevajuht Janek Varblas, kes hoolitseb selle eest, et laadalised saaks võimalikult palju informatsiooni toimuvast ning ei jääks võõraks ka kohale tulnud külalistega (tantsijad, pillimängijad jne).

Meie Facebooki lehel on käimas ka loosimine, nii et minge vaadake kindlasti järgi: Suur Rahvapidu Siimu-Jaani talus.

Pean ausalt tunnistama, et ka minagi ei uskunud sellesse sündmusesse alguses eriti palju. Ma ei tundnud isegi suurt soovi sinna osalema minna, aga nüüd, kui ma olen iga päev sellega üha rohkem tegelenud, suhelnud esinejatega ja saanud ise väga palju kordi targemaks, usun, et sellest võiks tulla üks suurepärane üritus. Eestis toimub küll meeletult palju üritusi, kuid ma usun, et meie pidu saab olema üks omapärasemaid ja osalenutele kindlasti ka meeldejäävamaid.

Võite lisainformatsiooni saamiseks ka meie kodulehekülge külastada: Siimu-Jaani talu.

Loodan väga, et suutsin vähemalt mõneski teist huvi äratada, sest meie jaoks oleks ürituse kordaminek väga tähtis ning annaks edasiseks tegevuseks kindlasti palju rohkem enesekindlust ja usku endasse.

Ja tänan ka selle eest, kui viitsisite selle läbi lugeda! :)

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Introducing - Siimu-Jaani talu ja meie selle suve suurüritus