EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

This or that

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

MAKEUP Blush or bronzer? Hard one. Some days I prefer blush and the other day bronzer. But I´ll go with bronzer, because today I wear only that. Lip gloss or lipstckc? Hah, easy one! Lipstcik with no doubts! I love all kind of lipsticks and do not like lipglosses at all. Eyeliner or mascara? I love both of them, but I wear mascara more. Neutral or colour eye shadow? Again, I like both of them but I wear neutral more often. Pressed or loose eye shadow? Pressed. I have few loose shadows also, but it´s just quite messy to use them so it´s easier with pressed ones. Brushes or sponges? Definitely brushes, sponges are not so convient and it looks like they collect so much more bacterias.

 

image
Read more about this Avon Cosmetics lipstick HERE.

 

image
Check out my favorite accessorizes HERE!

MEIK
Põsepuna või päikesepuuder? Raske valik. Mõnel päeval eelistan üht ja teisel teist. Täna kannan vaid päikesepuudrit, seega valin ka selle!
Huuleläige või huulepulk? Hah, väga kerge valik! Kahtlusteta valin huulepulga! Ma armastan kõiksugu huulepulki, kuid huuleläiked ei meeldi absoluutselt.
Lainer või ripsmetušš? Armastan mõlemat, kuid kannan ripsmetušši siiski rohkem.
Neutraalne või värviline lauvärv? Taaskord meeldivad mulle mõlemad, kuid kannan neutraalseid toone siiski hulga rohkem.
Pintslid või svamm? Kindlasti kohe pintslid, minu jaoks ei ole käsnad/svammid nii mugavad ja tundub, et nad koguvad hulga rohkem baktereid endasse. image
NAILS
Long or short? I wear and like short more. But some people do have really pretty long nails aswell (if they are nicely done!)
Acrylic or natural? I have not tryed out acrylic ones, but on myself I prefer natural ones. But as I said, some people do have really lovely long nails with beautiful acrylic manicure.
Bright or darks? Bright in summer time and darks in winter time. I do not know why, but that is the way I like it. image
KÜÜNED
Pikad või lühikesed? Mulle meeldivad iseendal ja kannan kindlasti rohkem lühikesi, kui aga mõnel inimesel on pikad ja kauni maniküüriga küüned, siis need on väga ilusad!
Akrüül või naturaalne? Mul on alati olnud naturaalsed, kuid nagu ütlesin, siis pikad ja ilusa tooni või mustriga on ka väga kenad!
Kirkad või tumedad toonid? Suvel kirkad ning talvisel ajal pigem tumedamad värvid.

image
A little talk about my new Sohvy creams HERE.

BODY
Perfume or body splash? Perfume, although I´m using my very first body splash by Avon Cosmetics and it´s perfect for summer-time, it´s really easy to wear and not so strong and heavy as perfumes! It might be my next favorite thing for summer!
Lotion or body butter? Lotion in summer and butter in winter time.
Body wash or soap? I do use body wash more, but I enjoy and like natural home-made soaps as well (example Nurme Seep, JOIK, Signe SeebidJovely Naturals etc)

image
Photo by Kristiin Kõosalu

KEHA
Parfüüm või kehasprei? Parfüüm, kuigi kasutan hetkel enda esimest kehaspreid Avon´ilt ja pean ütlema, et see on suveks super toode! See jätab väga mõnusa aroomi ja ei jäta nii rasket tunnet ega lõhna kui mõni parfüüm. Tõenäoliselt saab spreist minu uus lemmik-toode suveks!
Emulsioon või kehavõi? Emulsioon suvisel ja kehavõi talviselt ajal.
Dušigeel või seep? Kasutan rohkem dušigeeli, kuid mulle väga meeldivad ka looduslikud ja käsitsi tehtud seebid, neis on kohe hoopis teine tunnetus! Mulle väga meeldivad näiteks JOIK, Nurme Seep, Signe Seebid ja Jovely Naturals seebid! image
FASHION
Jeans or sweat pants? Definitely jeans. I do have only one pair sweat pants, but even at home I prefer skirts, dresses or my most loved Turkish harem-pants.
Dresses or skirts? I really like both, but I do have more dresses.
Flip flops or sandals? Definitely sandals, I have onyl one pair of flip-flops and I do not wear them often. All the flip-flops just feels so uncomfy.
Scarves or hats? Again, I really like both, but I have and wear more scarves.
Small or big earrings? Few years ago I loved big earrings, but now my ears have become so sensitive. So if I wear some earrings, they are usually delicate and small ones.
Necklaces or bracelets? Hard one again, I like and wear both. But if I really think then I guess that I wear bracelets more atm.
Heels or flats? I go with the heels, I really love heels and actually example almost all of my winter-shoes are heels. Comfy, I know.
Cowboy or riding boots? Riding boots, with no doubts. They look great!
Jacket or hoodie? Jacket. I love all kind of jackets and blazers. I usually wear hoodie only in the forest, for running or while I´m working at home. image
MOOD
Teksad või dressid? Kindlasti teksad. Mul on vist ainult üks paar dresse, kuid isegi kodus eelistan ma siiski seelikuid, kleite ja enda ribadeks kantud, kuid maailma-mugavaid haarempükse, mis ma endale Türki mägikülast sain!
Kleidid või seelikud? Mulle väga meeldivad mõlemad, kuid mul on riidepuul hulga rohkem kleite.
Varbavahe plätud või sandaalid? Kindlasti sandaalid. Mul on vaid üks paar varbavahe plätusid ja neidki kannan väga harva. Kõik varbavahe plätad lihtsalt on minu arvates ülimalt ebamugavad ja teevad mu varvastele haiget.
Sallid või müsid? Taaskord meeldivad mulle mõlemad, kuid mul on ja kannan rohkem siiski salle.
Väiksed või suured kõrvarõngad? Mõned aastad tagasi armastasin kanda suuri ja efektseid kõrvarõngaid, kuid nüüd on mu kõrvad muutunud väga tundlikud. Kui kannan, siis üldiselt on need pisikesed ja pigem klassikalised.
Kaelakeed või käevõrud? Taaskord üks raske küsimus. Mulle meeldib kanda mõlemaid. Kui aga mõtlen pingsalt, siis arvan, et praegusel ajal haaran rohkem käevõrude ja -kettide hulgast endale midagi.
Kontsad või madalad jalanõud? Valin kontsad, kuna ma väga armastan neid ja näiteks pea kõik minu talvised jalanõud on kontsaga. Mugav, ma tean!
Kauboi- või ratsastiilis jalatsid? Ratsasaapad, kindlasti need. Nad lihtsalt näevad kordi ilusamad välja!
Jakk või pusa? Jakk, ma armastan kõiksugu jakke ja pintsakuid. Pusasid kannan tavaliselt ainult metsas või jooksmas käies ning kodus tööd tehes.

image
Check out my jewls by Avon Cosmetics HERE.

HAIR
Curly or straight? Lately I have worn curly even more often, although I wear straight also.
Bun or ponytail? Huh, I´m so boring but I love both again. But I do have to say that if I wear big bun, I get always so many compliments, so I guess bun looks better!
Bobby pins or butterfly clips? Bobby pins. I even don´t have any butterfly clips.
Hair spray or gel? Hair spray, gel just seems to be so heavy.
Long or short? When I was younger, I always had hair until my shoulders, but now they are longer and I love it!
Side sweep bangs or full bangs? Full. Love it. image
JUUKSED
Lokkis või sirged? Viimasel ajal kannan lokkis varianti isegi rohkem, kuigi mõni päev tahaks jälle sirgeid...
Krunn või hobusesaba? Hmm, ma olen nii igav, kuid taaskord meeldivad mõlemad! Kuigi pean ütlema, et kui kannan suurt krunni, saan alati mitmeid komplimente, seega tundub, et krunn istub mulle paremini!
Bobby pins või liblik-klambrid? (no kuidas neid küll tõlkida? :D) Bobby pins. Mul isegi ei ole muid klambreid.
Juukselakk või geel? Lakk, geel tundub lihtsalt raske ja kleepuv. Viimati kasutasin seda Itaalias Lucrile ja Lorile soengut tehes, seal on geel väga au sees.
Pikad või lühikesed? Mul on eluaeg olnud peamiselt õlgadeni juuksed, kuid nüüd olen paari aastaga saanud nad poolde selga ja ei kavatse veel nii pea neid tagasi lühikeseks lõigata!
Viltune või sirge tukk? Sirge ja paks tukk. Kindel lemmik! Don´t forget to check out my latest big giveaway HERE!
Ära unusta osalemast suures kingiloosis, mille leiad SIIT!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli This or that